Monaaa Bız 31+1 deyız şiddetli tekmeler hissetmeyw basladım artk genelik sekeri cıktı pazartesı kontrolum var bakalmm . Nst ye giriyorum 2 haftadır doktr sancılar oldgnu söylüyor umarım vaktinde gelir bebeklerim 🙏🏼
Tug_34 Monaaa merhaba tek yumurtamı çift yumurtamı 😌 Bizde 29+6 yız bugün, çift yumurta ikizlerimle. Tekmeler haraketler dediğiniz gibi çok sertler. Ara ara toplanma oluyor ama iyiyim. Henüz hiç nst ye girmedim. Perşembe kontrolüm var bakalım
Medos123 Monaaa bizde 33+5 günlük olduk. Hala sert tekmeler oluyor sularını patlatacaklar diye ödüm kopuyor. Çarşamba günü kontrolüm var sezeryan için gün verecek doktorum 🥰
Monaaa Tug_34 çift yumurta benımde 🥰 bi sonrakı kontrolde nst ye yonlendırebilr . Ciğer gelistirici ve seker yükleme yaptırdınzmı siz
Birsen56 Tug_34 bende sizlen aynı hafta gündeyim dün sağlık ocağı acil git gel bugün sancım oluyo kasılıyorlar çok korkuyom ödüm kopuyo
ikizmom94 Merhaba 31 haftalik olduk çift yumurta ikizlerimle siz tekmeleri ayırt edebiliyor musunuz hangisinin hangi bebeğe ait olduğunu benim kızım en başından beri aşağıda önünde plesanta var bir de kilo olarak minik anlayamıyorum pek 😔
Monaaa ikizmom94 malesef bende tekmesen ayırt edemıyorum sürekli sağdan sola soldan sağa yer değişiyolardı zaten ama cogu kontrolde kızım sağ tatafta oldıgu için hareketlenmeleri sağdaki kız soldakı erkek kesın dıyerek ayırt etmeye calısıyorm . Bırde oplan genelde sert tekmeler atıyor asırı hareketlı koz genelde gernesmeye calısıyor ordan ayırt etmeye calısıyorm. Kiloları nasıl ? Siz seker yükleme yaptırdınzmı? Tahmini doğm tarıhı verdımı
Tug_34 Monaaa evet 27. Haftada ciğer geliştirici vuruldum, şeker yüklemeside yaptırmıştım. İlk başta istemiyordum ama doktor mutlaka yaptır dedi. Çok şükür birşeu çıkmadı
ikizmom94 Monaaa 31 haftaligim tam kızımın fl si 1 ay karin cevresi 2 hafta geriden geliyor cok asagida minik kipirti gibi hissediyorum ama cok az 😔 oğlum 1 hafta önden gidiyor onun tüm hareketleri üstte ve sert hissediyorum şu an doktorum 35 i görmeye çalışacağız dedi servikal kisaligim da var o yüzden sizin kac haftalik şu an
ikizmom94 Monaaa seker yuklemesi yaptırdım 2 kere 50 lik ve 100 luk kendi bunyemde şekere yatkınlık var gebelik şekerim yok siz yaptırdınız mi
Monaaa Medos123 ah o tekmeler canım yansada sünyanın en güzel hislerii 😍sizde şeker yükleme oldmu kiloları ve gelişimleri nasıl ☺️
Monaaa ikizmom94 eve 50 lik yaptıedm ben 178 cıktı . 100 lük yükleme yapaşm dediler kabul etmedım diyetısyenle görüşüp liste aldm şeker ölçüm cihazıyla kendm açlık tokluk ölçüyorum
Medos123 Monaaa yok şeker yüklemesi yapılmadı. Doktorum açlık tokluk şekerine baktı herşey yolunda olduğu için şeker yüklemesi yapılmadı. Çok şükür bebeklerimin kiloları gayet iyiydi en son. Çarşamba günü kontrolüm var o zaman tekrar bakacaz kilolarına bnde merak ediyorum 😀
ikizmom94 Monaaa henüz gün vermedi 32+1 de obur pazartesi kontrolüm var o zaman belli olacak büyük ihtimalle henüz nst ye de baglanmadim siz nst ye bağlandınız mı sancınız çıkıyor mu
ikizmom94 Monaaa ben mecbur yaptırdım bebeklerdeki orantısız ilerlemeden dolayı ama kendimde seker rahatsızlığı zaten onceden varmış bu ortaya çıktı sizin bebeklerknizn arasında kilo boy farkı var mı acaba
Pnpn Benim bebeklerimde de kilo boy farki var kizim oglumdan daha zatif ve kisa doktor olabilecegini soyledi 200 kusur gram var aralarinda 31 haftadayim bende , hic nstye girmedim ikizlerde ayirt edebiliyorlar mi hangi bebek oldugunu nstde belki hic sokmaz diye dusunuyorum , birkac gundur dayanilmaz bir sirt agrim basladi ve asla uyuyamiyorum sizde durumlar nasil 🥲
ikizmom94 Pnpn masallah sizin kilo farkı yine az benim kızım 500 gram eksik çıkıyor 4 hafta geriden geliyor her gittiğimde fark açılıyor sanki ben de 31. Haftadayim 😔 nst ye acile gitmiştim o zaman bağlandım benimkileri ayırt etmislerdi 40 dakika falan bağlı kaldim şükür sancım çıkmadı biri baş biri makat geliş duruyordu bakalım bu haftadan sonra belki başlayabilirler nst ye sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşallah 🙏🌸
Tugce-12 Aranızda en küçüğü biziz sanırım benimde çift yumurta ikizlerim 29.haftamızdayız ☺️ Terlemeler bu hafta daha da artttı gece yatakta dönerken ağrım oluyor genelde hep dinlenme halinde olmaya çalışıyorum yormuyorum kendimi bakalım ne zaöam gelecekler sağlıkla gelsinler İnşaAllah 😇😍
gamzenuraa Merhaba, ben de 35+5 ikiz hamileyim. Son günler zor geçiyor, bel ağrısı, ara ara kramplar, uyumak epey zorlaştı. Karnım sert, toplanıyorlar ne yana yatsam. Nts de sancim cikmadi henuz sali kontrolum var. Bakalim ne diyecek doktor🙏