Bsy1045 Hamilelikte 34. Haftada baş dönmesi mide bulantısı ile uyandım bugün canım bir şey yemek istemiyor kötü hissediyorum neden oluyor önemli bir şey mi
Mamacitaa5 Bsy1045 bende de mide bulantısı var anlam veremedim baş dönmesi de arada oluuor dün olmuştu biraz korkuyorum bizde yarın 35 olcaz sancımda yalancılar başladı ama hayırlısı
sevimuslu Bsy1045 büyüdüğü için mideye baskı yapıyor bebek doktorum normal olduğunu söyledi bulantı ve kusma var bende de, baş dönmeniz de bişey yemediginiz için olabilir aç bırakmayın kendiniz bebişinizin en çok yemeğe ihtiyacı olduğu dönem 🙏🏻
Hypenia Bsy1045 benimde canım hiçbirşey istemiyor baş ağrısı baş dönmesi yaşıyorum hep sadece mide bulantısı yok şükür
Bsy1045 Ebru-29 endişeleniyorum başında hiç mide bulantısı çekmemiş biri olarak acaba sorun mu var diye düşünüyorum herşeyde hastaneye gitmek de olmuyor gitmesem olmuyor 🥹😔😔
Mamacitaa5 Bsy1045 ikinci bebişim doğum olmadığı sürece gitmem ha kötü hissediyorum kendimi ama geçer diye düşünüyorum geçmezse daha kötüye giderse mecbur kalabilirim son haftalarda mide bulantısı ne alaka onu çözemedim 🤷🏻♀️🤔😥
Tupbebekile Baştan beri bulantı kusma baş dönmesi varsa normal . Ama aniden olduysa muhakkak gidin gebeliğin başından beri acilde sürünen biri olarak söyliyeyim bulantım var başım dönüyor diye gelenlerin çoğunda tansiyon sorun oldu
Mnktrtamnk Bsy1045 35. Haftaya girdim bende de baş dönmeleri başladı tansiyonum normal ama şeker problemim yok ara ara böyle yokluyor düşcem diye korkuyorum