_Gubo Ankara hacettepe hastenesinde sezeryan olan var mı? Nasıl geçti doğumunuz yarım anestezide sıkıntı yaşayan oldu mu 12 şubatta sezeryan olucam ilk gebeliğim ister istemez korkuyorum korkumu hafifletecek yardımcı olacak var mı
Dnzkml _Gubo ben doğum yaptım Şuan yine orda takipliyim.Ama ben hocada takipli olduğum için doğumumada o girdi.
Guluzar06 _Gubo ben 2020 de sezeryan oldum dediğiniz gibi çok şükür iyi geçti agrım oldu ama sureklı agrı kesici yapıyorlar zaten mart sonu allah nasip ederse tekrar sezeryan olcam
Minaeyll _Gubo sezeryan gününü kac haftalikken verdiler acaba. 32+3 haftaligim bende bir aksilik olmazsa 38. Haftaya mı veriyorlar
Minaeyll _Gubo merhaba bir şey sormak istiyorum sezeryan doğum yapacaginiz için çatı muayenesi yaptılar mı Alttan muayene ettiler mi gerek duyuyorlar mi yapılmasına
Dnzkml Dnzkml yarım anestezi bende tutmadı birkaçkez denediler ama olmadı oyuzden genel anestezi aldım.Uyandığımda çok sancım vardı ama herkeste farklı olur
Yeliz49 Dnzkml merhabalar doğumunuz gerçekleşti mi .Sanıyorum Erdem Bey de takipliydiniz. Doğumu o mu gerçekleştirdi?Ben de orada takipliyim fakat Doğumla ilgili çekincelerim var.
_Gubo Dnzkml peki yarım mı tam tam anestezi mi olucak ona biz karar verebiliyor muyuz bilgin var mıdır
_Gubo Guluzar06 dikişlerinizde herhangi bir sorun oldu mu peki oraya gelen bazı hastalar benim kanamam durmadı falan diyolar açıkcası korktum biraz
Guluzar06 _Gubo ayy allah korusun hiç birşeyim yoktu çok şükür kanama falan asla olmadı bile bırde hemen ayağa kalktım annem falan kimsem yok 18 yasındaydım şimdide 22 yasımdayım inşallah yıne kolay kalkarım
Guluzar06 _Gubo maalesef biz karar veremiyoruz yarım mı tam mı ne demek anlamadım ama belden iğneyle uyuşturuyor lar bayıltmıyorlar🥰
Dnzkml _Gubo konuşursan anlayış gösterirler bende çok paniktim söyledim o an sakinleştirici falan müdahale ederiz demişlerdi.Ben yarım uyanıkken yapamam yine söylücem ama ne derler bilmiyorum.Hayır dikişlerimde hiçbir sorun olmadı kanamamda öyle çok olmadı.
_Gubo Guluzar06 panik atağım yok Allaha şükür de ya iğne işe yaramaz uyuşmazsam diye korkuyorum Bi de onun dışında bel ağrısı ve baş ağrısı çok oluyormuş benim migrenim var hamilelik döneminde de bel ağrım çok olmaya başladı doğumdan sonra kalırsa diye korkuyorum
_Gubo Guluzar06 senin adına çok sevindim açıkcası inşallah bende öyle olurum bazı insanlar korkutmayı çok seviyor galiba böyle güzel şeyler söyleyen olmamıştı o yüzden çok tedirgin oluyorum zaman azaldıkça
Guluzar06 _Gubo inşallah hiç korkmayın hatta sezeryan da sesi falan duymayalım dıye basınızda iki kişi sizinle sohbet ediyor 🥰
Guluzar06 _Gubo rica ederim doğruları söyledim emin olun hamileliginizin sonlarını kendinize zehir etmeyin o gün geçince çok pişman olursunuz 🥺🥰
_Gubo CagZ özel oluyor hocadan takipli olunca sekreterden randevu alırken hangi hocadan istediğinizi söylüyorsunuz ona göre randevu veriyorlar