Busranisa SimgeAydn benimki dun 34 +5 gunluktu 2500 dü senin bebek donup dogum kanalina girmis mk cnm
Semanurmurat SimgeAydn kafana takma canım alır inşallah kilo bol bol muz kaşar kuruyemiş ye pekmez sut birde bana da kilosu az geldiğin de bunları yedim 1 hafta da baya toparlandigini gördüm sende dene derim😊
SimgeAydn Elfibrhm2609 benim 34+2 haftalık iken 2063 gram dedi bir hafta geriden geliyor dedi 🙁 kafaya taktım çok. Tam 36. Haftada gidicem bakalım kilo almazsa erken doğum dedi 😢
Elfibrhm2609 SimgeAydn bana da kilosu az geldi bu gittiğim de kontrole doktora sordum oda iyi olması gereken kiloda zaten dedi ne ufak ne iri dedj iri olursa normal doğumunu zorlar böyle gitsin inşallah dedi
HalisEbruoban SimgeAydn canım benımde 34+ 2 de 2200 du doktorum vitaminlerını kullanmayı ihmal etme dedı 32 haftadada1800 dü 2 haftada 400 gr aldı ama her sabah ve yatmadan once muz yedım peynır yadım her sabah 2 yumurta yedım ben kılo almadım bebek 400 gr aldı
SimgeAydn Elfibrhm2609 1 hafta geride dedi. 10 gün sonra gelin bakalım kilo almış olcak mı dedi. Eğer 3. Haftaya gerilerse erken doğum olur dedi
FatihEsraAydoan 1PrensAnnesi benimde 33 haftada kilo 2300 boy 49 cm doktorum normal demişti ama iri mi oluyor acaba ☺
Sheisamom Merhaba kızlar ben 33 haftalık gittiğimde 2800gram 47 cm dedi . Uzun olacak belli babası gibi dedi. Bu hafta randevum var 35 olucam inş Korkuyorum doğumu düşünüyorum bence az olması da çok olması da sorun gibi 🙄 sağlıcakla alalım da kucağımıza inş 🙏
SimgeAydn Busranisa yok dönmemiş daha canım. Tam 36. Haftamda gidicem bakalım ne durumda olcak. Eğer kilo almamışsa erken olur doğum sanırım 🙁
Busranisa SimgeAydn benim bebekte girmis dogum kanalina ilerliyor 35 haftalik olucak bugum benimkide erken gelicek canim sanirim artik bebislerimiz de erken gelselerde sikinti olmaz cnm arkadasimim bebisleri hep 9 aylik ama 2 bucuktan fazla dogmuyor ama sutu masallah o kadar iyi ki 1 ayda 4 kg dogani geciyorlar uzulme stres yapma bosyere bende 1 haftadaha tutma derdindeyim 36 olsa bari diyorum vitaminlerini eksik etme bol bol sut peynir yumurya ye canim😘😘😘😘
Busranisa ArasAsya canim seninle ben hemem hemen ayniyiz senin bebekte dönmüş mü benimki gibi girmis mi kafasi dogum kanalina
ArasAsya Busranisa evet canım başı aşağıda ama daha doğum kanalına girmemiş 36 haftadan sonra girer dedi doktorum. Ama kafasıyla aşağıya baskı yapıyomuş