Yasemincee26 Kızlar ben iki üç günde bi hissediyorum ama korkuyorum da her gün hissetmeniz mi gerekiyor 18 haftalık hamileyim
MadameNoire Yasemincee26 20 den sonra belli saatlerde kendini gösterir 26 gibi azalır 29 dan sonra takip edersin
hunilimom Yasemincee26 bu haftalarda hergun hissedemezsin büyüdükçe hergun hissetmek lazım hatta atıyorum 8 saat hissetmedin çikolata yedin vs hissetmedin koş doktora
Emrcnaydn Başlarda sürekli hissetmemek normal giderek artıyor son haftalarda doktor zaten hareketleri saymanı istiyor
Yasemincee26 Emrcnaydn eşim her gün soruyor kızımız hareket etti mi vs etmedi diyince internete etmeli yazıyor felan diyor bende üzülüyorum
Emrcnaydn Yasemincee26 daha çok küçük olduğu için hareket etse bile hissetmemen çok normal İnan biraz daha zaman ilerlediğinde dur artık diyeceksin 😂 şuan hareket alanı çok geniş olduğu için hissetmiyorsun
MadameNoire Yasemincee26 sebebini bilmiyorum ama 26 ila 28 arası biraz azaliyormus belki yeri daralıyor o yüzden çünkü benimle haftası aynı olan herkes soru atmıştı burada bebeğin hareketleri azaldı diye şükür ben 28 girdigimden beri çoğaldı tekrardan..