Rgmss Rgmss bebek destek minderi.. kullanışsız ve bebeginiz iriyse asla sığmıyor aldığım gibi sattım 1 kere oturmamıştır
ÖNLÜK aşırı kullanışsız yediği zaten yakasında durmuyor etrafa saçıyor önlük olsa da olmasa da çocuğun yıkanması üst değiştirmesi gerekiyor ben hiç kullanamadım
AĞIZ MENDİLİ hiç kullanmadım desem yeridir ağzı aktığında yakasına yakalık taktım daha rahat ettim 1 yasında hala kullanırım mesela diş çıkarma dönemi en en cok belkide kullandığımdandır göğsü ıslanmasın diye
PATİKLİ OLAN HER ŞEY yenidoğan zamanı iyi hoş ama yenidoğan döneminden çıktıktan sonra asla asla önermem gelişimi açısından çorapsız olması daha iyi olur ayrıca cok cabuk kücülüyorlar ayaklardan dolayı en kısa süre giydikleri şey diyebilirim
1 tane mama tabağı yeterli ben yıkayıp yıkayıp kullanıyorum mama kaşığı da bana göre gereksiz aldım ama kullanmadım küçük çay kaşıklarıyla yediriyorum hala dışarda da özellikle isteyince şak şak bulabiliyorum
MÜSLİN ÖRTÜLER yazın yatağının üzerine ya da pusetinin üzerine cok kullandım özellikle pamuklu müslin terini emmesi açısından cok güzel iş görüyordu naylonumsu olanlardan kaçının pamuklu olmadıkça almayın
ANA KUCAĞI neredeyseee 6. ayına kadar belki daha fazla kullanmışımdır mutfakta banyoda bazen alıp babamlara bile götürmüşümdür gözümün önünde olması açısından en en en çok kullandığım şeydir beşiğinden bile çok kullanmışımdır hatta benim kullandığım markete de gelmişti bez bişey ucuz ama cok iş görüyo fazla para vermeye gerek yok
KANGURU kullanamadım kızım iri bi bebekti taşıması olsun onun rahatlığı olsun kullanışsızdı boşuna almışım diyorum 5. ay gibi kullanmaya başladım ve 5 aylıkken baya iriydi şu an yaşında zaten istesemde kullanamam ama genel anlamda en gereksiz şey diyebilirim bebeginiz iriyse hiç almayı bile düşünmeyin sırt ağrısı çektiğinizle kalırsınız
MÜSLİN ŞAPKA bunu da çok kullandım yazın özellikle suyla hafif ıslatıp taktım kafasına pişmesin diye dolabında sayısız sapkası vardır kaç yaşında olursa olsun bebekler güneşe çıkmaya gelmiyor güneş kremi ve şapka en en önemlisi
TIRNAK TÖRPÜSÜ ilk zamanlar kullandım tırnakları iyi güzel törpülüyordu ama sonradan zaman kaybı gibi geldi tırnak makasına geçtim ve daha pratik ayrıca büyüdükçe tırnaklarda sertleştiğindem törpüyle uğraşmak insanı yoruyor bebeklerde cabuk sıkılıyor