Fahriye200 Kizlar bugun ikili tarama yaptirdim down sendromu icin karindan bir sivi da aliniyormus onu yaptiran var mi nasil bir süreç yaptirilmali mi
cokbilmismom Fahriye200 onu eğer riskli bir durumunuz varsa istiyorlar diye biliyorum ama önce bir ikili testin sonucu çıksın
MadamSLN Fahriye200 Eğer ki ikili tarama sonucu yüksek riskli çıkarsa onu yaptırmanı öneriyorlar. Düşük riskli gelirse amniyonsentez testi yaptırmana gerek yok.
Birbebekannesi33 Canım bana doktorum bir sıkıntı yok dedi tabi bu testler 100 de 100 doğruluk içermiyor istersen sıvı al ama bence gerekli değil dedi bende aldırmadım çok riskli görünseydi bebeğim kesin isterdi
Fahriye200 Birbebekannesi33 aynen benim de ultrasonda gayet iyi dedi ense kalinligi hareketlere falan bakarak kan alindi sonuc cikacak daha yuzde 85 mis bunlarda oran sivida yuzde yuz dediler sana kalmis Devlet bilgilendirmemizi istiyor dediler
imbrosmerve ben de şey sorabilir miyim, pazartesi randevu aldım 14.00e ikili test için. kan için aç/tok farketmiyo değil mi?
Fahriye200 momofmychildren 100 de 100 sonuc isterseniz yaptirin dedi illa yaptirin demedi devlet bilgilendirilmesini istiyormus ailelerin ultrasonumda guzel iyi gordu her seyi ben yaptirmak istemedim karar degisirse 16 haftaya kadar yaptirabiliyormusun
Fahriye200 5 subatta cikacak sonucum ultrasonda her sey gayet normal yaptirmasak da olur o zaman sonuclar da guzel gelirse inşallah bize kalmis bir sey o zaman