Babybal123 İlk gebeliğim bazen yatarken karnımda hassasiyet hissediyorum mesela sağ tarafıma dokunuyorum bir sertlik var sol tarafım ise yumuşak o sertlik yok o sağ tarafta hissettiğim bebek midir bu haftalarda bu şekilde hissedebilir miyim
Gulsah_09 Babybal123 benim ilk gebeligim 18 haftada pıt pıt bir sey atiyor gibiydi bebek mi bilmiyorum ama 21 gibi tam hissettim
Rabiul Babybal123 ben 15. Haftadayım sağ tarafıma toplanıyor benimde çıkıntım oluyor uzanırken daha net gözüküyor bazen dürtüyorum rahatını bozuyorum sonra tekrar toplanıyor 😂
MadameNoire Babybal123 benim 17 de yavaştan hissettirmeye başladı 20 25 arası daha çok hissettirdi en cok da kasılma ile başladı hareketleri 29 olduk hâlâ sol tarafımda şiş duruyor 😄😍
Babybal123 Gulsah_09 pıt pıt atımlar da arada oluyor ama bağırsak Hareketi mi bebek Hareketi mi emin olamıyorum🙃
Rabiul Babybal123 benim geçen gün bi ağrım oldu saniyelik ama böyle gidip geliyor ya tekme ya yumruk artık bilemiyorum küçük küçük vurduğunu hissettim elimi koymuştum 😂
Gulsah_09 Babybal123 yaaa evet insan anlayamıyor ama o pıt hareketine bile.çok.mutlu oluyorsun şimdi benimki 30 haftalık uyutmuyor 😀❤️
DuyguLinaa Babybal123 17 den beri hissediyorum şuan 19 haftalığım sürekli sağ tarafımda kıpırdama özellikle geceleri durmuyor