Mehlika26 Kızlar İstanbul içi mümkünse Avrupa yakası nda detaylı ultrason için memnun kaldığınız doktor var mı çok acil
Nur3955 Mehlika26 Avrasya hastanesi gop Atilla bey 2700e bakıyormuş bulduğum en uygun yer suanlik bende arayış içindeyim
Myrtle Ebruebru1991 evet perinatolog. Doktoruma goturmem icin imzali rapor da verdi. 2200 tl diye aklimda kalmis degismistir belki
Ebruebru1991 Myrtle anladım tesekkur ederım aılem zeytınburnunda bakırkoy yakın uc dort hafta sonraya ayrıntılı zamanı gelıyor pekı hastamedemı ozel muayenesımı var
Susam59 Ali Ekiz, biz çok memnun kaldık, herşeyi ayrıntılı çok güzel açıklayarak inceledi, bebeğim göstermemekte direttikçe sabırla uğraştı, çıkışta ben kendi doktoruma raporu gönderene kadar zaten onlar göndermişti, aralıkta 2800dü zam almış olabilir
Myrtle Ebruebru1991 ozel muayenehanesi var. Benim doktoruma da cok yakindi yeri. Ulasimi da rahat hemen bulunuyor. Bir konuya daha yorum yapmistim surecimi. Dilinden kulagina baya bi baktik. Zaten kalp beyin en uzun suren inceleme organlariydi 😀
Ebruebru1991 Myrtle süper aklımda olsun yeri de cok uzak degıl ekran aldım nasıpse gıderım fıyatı da makul arkadasım 3750 ye yaptırdı
Mehlika26 Gulmyk Annemin babaannesi ebeymiş o anneme demiş kafa sağ taraftaysa erkek sol tarafta ise kız :) tabi herzaman çıkmıyor ama genelde doğru bildiniz yanıtlarını alıyorum sağlıkla gelsin inşAllah
Gulmyk Mehlika26 ya insallah öyle olur peki usg tam tersi oluyor ya hani o zaman kafası solda mı olmus oluyor