Bebeklerim1228 En son 28+4 de gittim 1.500 dü kilosu şuan 30 haftalık olucaz şubatın 19 da kontrolümüz bakalım 🥰 Doğum da nisanin ilk haftası görünüyor 1 i ve 7i arasında tam ramazan bayramına denk geliyor bayram şekerim 💖
Gizem2508 umutsmom20 En son 22 haftalıkken 558 gramdı. Şuan 27+1’iz şubat başında gidicem doktora. Tahmini doğum Nisan 28 gibi falan dediler normal doğuma göre tabi daha ne olacağı belli değil ilk gebeliğim bu gidişim de sorcam bende
ozgekader umutsmom20 27+3 de 1175 di şuan 28+1 bilmiyorum 30.haftada gidicem bakalım kaç olmuş olur Doğumda doktorum 14,19 Nisan gibi diyo bakalım minik meleğim ne zaman gelmek ister
Bal34 Kevserehdhd ya ben yorumda yanlış yazmışım düzeltemedim belirtim ama demekki fark etmemişsiniz😊
Ilaydademirci3543 umutsmom20 25 haftalık doktor kontrolümde gittim 773 gr olmuş 27 nisan a veriyor dogumu
Aysennur1 umutsmom20 haftaya kontrolüm var 28+5 olduk 25 haftalıkken 925 gramdı şuan bilmiyorum kaç oldu :))
Kiwitoveannesi umutsmom20 23 haftalık gittiğimde 28 cm 765 gramdan kilosu demişti şuan 27 haftaligim haftaya kontrolüm var 28 haftada çağırdı 2 hafta önde demişti şekerim yok yediğim ona yarıyor 15 Nisan doğum
umutsmom20 Kiwitoveannesi benimde şekerim yok ben hiç kilo almamışım ama bebeğim almış çok şükür sizin hesap yediğim ona yarıyor 😊
Eternal_8 umutsmom20 bizimki de babaya çekmiş heralde ettiğim dualar kabul olduysa demekki 😅 baba uzun anne kısa basenli.. aman tipi babasına benzesin dedim hep yüzü bana😅
Bsrkz umutsmom20 inşallah iyidir 🙏 Çünkü ikiz olduğu için ister istemez tek bebeğe göre daha erken doğacaklar o yüzden kiloları ne kadar iyi olursa bizim için o kadar iyi en azından küvöze girmezler