Sekine24 Doğumdan sonra misafirler eve gelicek kızlar tabi çok yanlarında olmicam ama hem rahat hem şık eşofman yada alt üst takım arıyorum. Trendyoldan ala bileceğim bi mağaza ve ya marka varmı? Yardımcı olursanız sevinirim🌸
Rabiul Sekine24 doğum ne zaman bilmiyorum ama ben askılı pijama takımı beğendim biri günlük diğeri misafir gelince diye
Rabiul Sekine24 anladım canım ben bu tarz alıcam misafir de çok gelmez inşallah gelirse de pek de umrumda değil açıkçası yeni doğum yapmışım bide kıyafete önem vermem 😂
Tatar59 Sekine24 trendyolda emzirmeye uygun çok güzel eşofman takımları var. Onlardan istiyorum ben. Miss Dünya Lissa yazin
Tatar59 Tatar59 Ayrıca Luvmabelly Emzirmeye uygun tişörtler var uzun kısa kollu onlardan da alabilirsiniz
Sekine24 Tatar59 evet bu markadan bi tane favoriledim ama yinede içime tam sinmiyo göbeği geniş lastikli ve yüksek bi triko takım olursa çok sevinirim aslında çok var ama kumaşı güzek arkayı kapatan bi model lazlm bana
Tatar59 Sekine24 ben de bakıyorum hep ama emzirmeye uygun doğru düzgün takım yok. Elbise istiyorum hele ki elbise hiç yok emzirmeye uygun.
Tatar59 Sekine24 canım Instagram’da kardeşlerbuutiik diye bir sayfada güzel takımlar buldum ben. Bir tane emzirmeye uygun eşofman takımı buldum önündeki fermuar baya uzun geliyor. Bı bak istersen