Rozalii-67 LamiyaCetinkaya çay içmeyeli bir buçuk yıl belki daha fazla olmuştur kahvede biri olsa içerim eczanede sabah aç karnına için dedi öyle kullanıyorum salı doktoruma gideceğim onada tekrar soracağım
LamiyaCetinkaya Rozalii-67 ilaçtan 2 saat önce veya sonra tüketilmesi durumunda bir sıkıntısı yok zaten, buna süt ve süt ürünleri de dahil. Doktorunuz size daha sağlıklı bilgi verecektir 💚
Anneoluyorumm00 Rozalii-67 kız denedim ben normalde de sıkıntılı biriyim bulantı kusma açısında sabah kalktığım gibi küstüm ondan oldu kesin kaç gündür afedersin kusmuyordum dün gece aldım ilacı tok karinala sabah böyle oldum ne yapicağiz yaa
Rozalii-67 LamiyaCetinkaya salı günü doktoruma gideceğim çok güzel detaylı bilgi veriyor tam detaylı öğreneceğim ondan🌺
Yenianne7 Rozalii-67 Evet yaaa hem kullanmak zorundayım hem bu yan etkiler olunca bıktım bu demir ilaçlarından senelerdir 🤮
Rozalii-67 Yenianne7 ya zaten hamilelik kabızlık yapıyor bide üstüne ilacın etkisi benim için ölüm sebebi 😂
Ebrar042 Rozalii-67 bende öyleydim bende 😂 doktoruna danış duphalac şurup yazdır kabızlığa iyi geliyor ona vücudum alışmasın diye 2-3 günde 1 içiyorum diğer günler zeytinyağı içiyorum tavsiye ederim 🙃
e_blue_sky_a Rozalii-67 yine de sonuçta doktor değiliz ben doktorumdan duyduğumu söyledim siz yine de çay içmem vs kahvaltıda karnımı doyurunca alsam olur mu diye sorun. Ama dediğim gibi bu aynı ilacın farklı isimde olanları da var inşallah ondan yazar size