Sivaslii Merhabalar kızlar dun kontrolum vardı bebegın suyunun biraz fazla oldugunu soyledı doktor bu rısklı bırseymı oglumda boyle bırseyle karşılaşmamıstım şeker yuklemesıne yonlerdı benı ıcıp kan verdım bgun sonuclarına gıdecegımm varmı basına gelen ??
tatlibebegim_ Sivaslii 24 haftalıkken benim bebeğimde de öyle dedi suyu bi tık kilosuda fazla iri bebek dedi şekerden şüphelendi şeker yüklemesini yaptırdım şekerim çıktı şimdi 26 haftalığım diyetisyene gönderdi
1prenses1prens-moms Sivaslii benimde öyle ilk hamileligmde bi sıkıntı yaşamamıştım seker yüklenmesi de yapilmamisti ama bunda suyun fazla bebegin kilosu önden gidiyor dedi Dr şeker yuklemesi yapildi sınırda çıktı dikkat et dedi bende merak ediyorum bu durum erken doguma vs sebep oluyor mu veya sezeryana
Boncukk123 Sivaslii bende 23+6 yım 22+4 de aynı sekılde doktorum sınırda suyu dedi şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırdım hamd olsun bsey çıkmadı ama sebebi nedir bilmiyorum beslenmeyi degısmemiz lazım belki de
MomsE Sivaslii benim de çok az fazlaydı hamur işi ve tatlıyı kestim 2 hafta sonra gittiğimde normale dönmüştü
Sivaslii tatlibebegim_ ### bende gittim bugün ama Şeker va cıkmadı haftasına göre 1 hafta ilerdr gıdıyordu zatende dedım rısklı bır durum mu duye araştırılması gereken bısey aslında sızdede sekerden suphelenmısler ama temız cıktı dedı yolladı anlamadkm napmam lazımsa🙄
Zeynooooooo tatlibebegim_ bisey sormak istiyorum bu ultrasondami bilindi yani suyun cok olmasini ultrason yapilib orendin yoksa test vererek? Yurt disindayim burada 25 haftadan sonra ultrason yapilmiyor ve ben cok rahatsizim bu durumla ya suyum az veya cok yada bulanik olursa ve ben bilmezsem diye endisem cok
Sivaslii 1prenses1prens-moms özeldeki doktorum erken dogum destekleyebılır diyenyazdımkna muane olmadım henüz devlettekı doktorumda işte araştırılması lazım bi durum dedi şeker vs de cıkmamıs sızde sonuclar gayet guzel dedı kafamda karışık özeldekı doktoruma gıdecegım pazartesı günü😞 en ıyı o aydınlatıyor beni
Sivaslii Serendipity16 merhaba evet özeldeki doktorum şekerimin olmadıgını hiçbir sıkıntı olmadıgını söyledi haftasına göre suyu gayet normal korkulacak aşırı var denılecek bır durum söz konusu degıl dedı benı baya rahattlattı çok şükür🤲🏻🌸
Serendipity16 Sivaslii ay ne güzel bende pazartesi gidicem kendi doktoruma inşallah oda güzel konuşur dün acildeki doktor karbonhidrat yeme dedi oda suyu yükseltiyormuş sizin doktorunuz onu yeme tarzı bir şey dedi mi
Sivaslii Serendipity16 yok demedi ödem falan da oluşmamış gayet güzel beslenme şeklın dedi aksine sehır hastanesındekı ıste suyun fazla dıye benı korkurtu herbırı ayrı bısey dıyor ozeldekı ıcıme su serpti vallahi ınsallab sızınkıde guzel haberlerle sonuçlanır🤲🏻 ne kadarlıksınız
Serendipity16 Sivaslii evet ya bu konuda kesin şöyle ya da böyle diye karar veremiyorlar bakalım benimki ne diyecek. 25+1 oldum
Sivaslii Zeynooooooo evet ultrasyonla rutin muane esnasında bakınca karnıma şehır hastanesındekı doktor syledı suyun bıraz fazla gördüm dedi sekerden şüphelendı yukleme zamanınız da gelmıs yapalım bi dedi yaptı sukur cıkmadı bısey
Zeynooooooo tatlibebegim_ Sadece kan alinib bakiliyor birde elde balaca makine var onla yureyinin doyuntusune bakiyor karınida iplr ölçuyor 🤦♀️