Kahramankentli Kızlar ikiz gebelik sabahtan beri belim ağrıyor yani girip çıkan ağrıdan değil saat 5 den beri geçmedi bebek hareketlerini hissediyorum ondan biraz gevşek davranıyorum ama böyle olup da sancısı çıkan doğuran var mı
aysuhamza Kahramankentli bence sancı olsa arada geçer düzenli olur hiç geçmiyorsa beliniz agrımıştır benimde bu ara öyle
Kahramankentli Elifttk bilemedim ki doğum için cuma gün aldık ama bu ilk defa başım geldi böyle düzenli giren bi ağrı değil sabahtan beri ağrıyor
Elifttk Kahramankentli takıp edın doktorununuza ulaşın sağ sağlım kucağınıza almak nasip olsun ınsaallah 🥰
Kahramankentli Semus06 doktorumu aradım duş al geçmezse gel dedi hafifledi biraz bebek hareketlerini de hissediyorum ama eşimi bekliyorum gelsin gidicez sanırım
Kahramankentli aysuhamza bende öyle düşünüp gevşek davrandım biraz inşallh öyledir yine de rahatlamak için gidicez sanırım
Kahramankentli aysuhamza merhaba gittim evet bebeklerden biri kanala girmiş bundan dolayı ağrılarım artmış sancım çıkmadı şuan daha iyiyim yine ağrı var tabi ama hafifledi
aysuhamza Kahramankentli en azından rahatladınız stresli dolaşmaktan iyidir Rabbim tez zamanda kavuştursun