bibik zlemzcanzl yani daha önce gelmeyen bişey gelmişse doğumun habercisi olmalı rengine çok da takılmayalım 😬🌺
NazlGlnen Sedayznn Al benden de o kadar vala doğunca en azından hareketlerim rahatlar edilememek sağa sole dönenmek çok kötü ya 🥴
zlemzcanzl bibik suyum gelmeden ümitlenmeyeceğim 37 den beri aha doğum belirtisi diye diye doğuramadım 🤯 zaten kızımında keyfi pek yerinde hiç çıkası yok 🤣
bibik zlemzcanzl tabi nişanı gelip günler sonra doğuranlar oluyormuş sanırım o yüzden dediğin gibi suyumuzun gelmesini bekleyelim bakalım 🤦🏻♀️😅
Sedayznn bibik tabi cnm her hamileliğin kendine özgü sıkıntısı stresi var eşlerimiz sağolsun yinede destekleri bizi ni nebze tazeliyor 🙂
sevdenuur Sedayznn bende hiç bi belirti yoktu canim, cumartesi gecesi birden sanci gelmeye başladı sonra nişan geldi sonra su yavaş yavaş bi anda gelişti herşey pazar sabahi 9.30 normal dogumla dogdu melegim, darisi tüm bekleyenlere insAllah kolay doğumlar
Balkiz Sedayznn yok canım öyle belirgin bi ağrı yaşamamıştım öncesinde ben direk suyum gelmişti. Ama nişanı mutlaka fark edersin. Su olduğunu düşündüğün her akıntında doktora git zaten son haftaların. Ultrasonda bakarak bile anlar suyun olup olmadığını