Benay Esomami valla canım bilmiuorum doktorların dediği bu 36 haftalıkken gittim kontrole 2700 dedi Doğuma kadar da 4ü bulur dedi bilmiyorum ki doğunca göreceğiz bakalım kaç kilo doğacak
Hasretimmm Milemninbir canim tam 14 unde 39+1 oluyorum belki 10 undada alir onumuzdeki haftalarda tekrar kararlastiririz dedi ama 4 du de bana cok erken geldi canim genelde 38. Haftayi tamamlamadan almiyolar aslinda kilosu falan nasil sizin
Hasretimmm Milemninbir Burda nedenini yazmissin canim gormemistm en iyisini doktorun bilir tabiki rabbim sagsalim kucagina kavustursun insallah 🙏
sonsuzmasalim Rbyglc bizim tahmini dogum tarihi 29 ocak. bende normal dogum istiyorum fakat bebegim cok kilolu ve büyük olacagini söylüyorlar. persembe günü hastanede kontrolum var bakalim ne diyecekler 🙈
Oozzee Rbyglc epilepsim var, doktor riske atamayız dedi. Ne önemi var ki? Ha sezaryen ha normal doğum🤷🏻♀️
Oozzee Rbyglc tabiki normali iyi. Ama normalde de dikiş oluyor, kendini şartlama ya hangisini bebeğin tercih ederse😅
BusraEda Benay bende doktor öyle diyince eşime döndüm istemsiz şeyndedim. Ay ben bunu normal çıkaramam 😂😂😂 Gülmeye başladık 😂
Rbyglc Hasretimmm bugun kontrolden geldim 3000 kilo oldu aynıyız sizinle sancılarımda cıktı 😄 ama asagıda bebek normal gözüküyor