Zumra_zelal3 Ceydaa61 şu an 4 aylik hamileyim tatlıdan tiksindim diyebilirim eski tuzlu şeyler daha cazip geliyor açıkçası cinsiyetimiz erkek ilk gebeliğim de de aynı şekilde eksi şeyler yemek istiyordum ilk bebegim de kızdı bunlar bence hurafe 😆
Ucurumcicegi Fatmaadibelli hiç alakası yok hamile kalmadan önce neyi seviyorsanız tatlı eksi durumu aynı devam oluyor ben eksi ve acı severdim hala seviyorum tatlıyla aram pekmypktu hala da yok künefe dışında 🙈 kızım olacak 💕
Fatmaadibelli Ay hepinize teşekkür ediyorum demek Aslı yokmuş ya hadi bakalım ben de 1 ay sonra öğreneceğim inşallah çok merak ediyorum
HaticeGH Fatmaadibelli tatlıda yiyorum ama ölüp bayılmıyorum yine de, ama ekşi bir şeyler olunca yemek için can atıyorum ve bebeğim erkek. Yani yediklerimizle cinsiyetin alakası yok bence
Suzann- Fatmaadibelli ben tatlı yedim kızım oldu😃 şuan hamur işi çok severek yiyorum tatlı yiyemiyorum oğlum olucak😄 bende hep tersine oldu yani😃
Hayat31 Başlarda çok ekşi yedim. Herkes kız kız dedi. Sonra 14cu haftadan çikolata yemeye basladim,BİM’in bir de başka cikolatada istemiyordu😂günde 5-6 tane yiyordum. Doktor erkek dedi öylede kaldı )))
Paris-95 Fatmaadibelli bende ekşi ayran ve şalgam çekti canım ilk 4 ay full. Asla tatlı çekmedi hep soğuk şeyler tuzlu ekşi şeyler kızım olcak Allah’ın izniyle
influsmom Fatmaadibelli ben başından beri deli gibi turşular, ekşi salatalar, tuzlu şeyler yiyorum oğlum olacak bence yediklerinle alakası yok 😅 ye ekşiyi tezini çürüttüm en azından 😅
minikmucizeemaak Fatmaadibelli Benim de aşırı ekşi istiyordu canım, çiğköfte her gün yesem doymazdım da. Oğlum var 👶🏻
nurcan355 Fatmaadibelli ben herseyi aserdigim icin bilemeyecegim acı eksi tatlı hepsini aserdim bu aralar da cig kofteye taktim😂😂
250221 Fatmaadibelli merhaba hayırlı olsun inşallah herşeyin benim ikinci gebeliğim İlk oğlum da hep ekşi yedim kız dedi çevre ama erkek oğlum bu ikinci gebeliğim bunda da ekşi yedim hala yiyorum erkek nasip kısmet
Anasinincani Fatmaadibelli bunlar her gebelikte aşerilen şeyler ben oğlumda sadece ekşi aseriyordum tabak tabak erik limon yiyordum şimdi kıza hamileyim erik görsem bakmam bile
ilknur20- Haftadayım bu vakte kadar bütün hamileliğim boyunca tatlı sevmedim aramadım hele İlk günler ağzıma koymadım 😅 ki normalde çok severim . Hala daha tuzlu ekşi şeyler istiyor canım 🤣 (bebeğim kız )
Sngl64 Bezelyeparmak canım içinde et yok benim yediğimde bazı cog köfteler de et olduğu için yasaklamış olabilir.