betulrahimi Fatmaadibelli 19 haftalığım canım hərzaman çiğköfte ve en ekşi mandalina flln çekti hep ekşi yedim migde bulantım 13. Haftaya kadar devam etmişti kız kesin dedim erkek çıktı 😂😂
Bbuusra Fatmaadibelli Bence uymuyor. Bende ilk baklava istedim ama Kızım oldu. Bizde tatlı isteyince kız derler. Sonra da Tatlı yiyemedim. Ekşili acılı şeyler yedim.
Bbuusra Bezelyeparmak Ben de yedim doktorum bir şey demedi ama ben çok kusuyordum. 4 ay yemek yemedim. Çiğ köfte yedim 2 3 günde 1
Kerimedemir Fatmaadibelli ben kızımda tatlı yiyemezdim hiç bir lokma yiyesim gelmezdi ne çikolata ne tatlı kavanoz kavonoz turşu yedim markettekiler kesmedi kendim yaptım yedim dünyanın turşusunu limonu kesip kesip yoyoudm şimdi erkeğe hamileyim ekşi aramıyorum hiç turşu olsada olur olmasada olur ama tatlı yiyorum ya deli gibi gecenin bı yarisi cikolata tatlı evde ne varsa yiyop yatıyorum😅
Glsmbln Fatmaadibelli hep döner çekiyordu canım tursu cikofte eksi şeyler ve acı şeyler özellikle de şalgam suyu bayılarak içersin kiz doğdu 7 aya kadar da erkek dediler ama kiz ben şok sgsgshshsh şimdi yine gebeyim yine canım acı eksi çekiyor ama biraz bulanti var bunda belkide erkektir
Anneseker haticealg bazılarında tutuyor bazılarında tutmuyor tabiki bunlar cinsiyeti belirleyen etkenler değil halk arasında söylenen tecrübe edilmiş şeyler😆
RezMom Fatmaadibelli inan hiç alakası yok deli gibi erik yerdim turşu acı ekşi tatlıdan soğudum ama bebişim erkek 😂😂
asel_asl Fatmaadibelli ayy ilk 3 ay bende öyleydim aşırı turşu çekiyordu canım.. kaç şişe şalgam suyu bitirdim bilmiyorum. Her dışarı çıktığımda mutlaka çiğ köfte yerdim aşırı canım isterdi ve sonuç cinsiyetimiz erkek ☺️ şimdi son haftalardayım canım hep tatlı çekiyor özellikle çikolatalı şeyler 💁🏻♀️
busraozkan33 Fatmaadibelli benim bebeğim kız 33 haftaligiz baştan beri hiç ekşi şeyler istemedi canım
birLinaannesi Fatmaadibelli sebebini gerçekten bilmiyorum ama limondan normal hayatta tiksinen ben 10. Haftamdan itibaren limon yedim. Bildiğin tuzlayıp çerez gibi ısıra ısıra yedim😂 tatlı ağzıma hiç sürmedim ki tatlıya dayanamayan ben.. ilgincime gitmişti🤷🏻♀️😂 sonuç kızım olacak 🥹
kubranurleo Yiyecek ile cinsiyetin çok alakası olduğunu sanmıyorum ama ben de hep yoğurt, peynir yiyorum. Cinsiyet henüz belli değil. Kalsiyum ihtiyacı dışında bir şeyin belirtisi mi acaba merak ediyorum. İçimden kız geçiyor açıkçası :)
minnos1mom Fatmaadibelli benim canım hep ekşi isterdi turşu çok yerdim kızım olacak inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍❤️
SEV0 Yediğin şeyle alakası yok onu biliyorum ama baştan beri ekşi yiyip hep kızım olucak diyordum ama oğlum olucak hala daha ekşi yiyiyorum gece kalkıp limon falan aşerdiğimiz şeyle cinsiyet hiç alakalı değil yaşayıp da gördüm 😁