Mnos-332 Bu saat oldu uyuyamadım arkadaşlar 30. Haftadayım mideme bulantı girdi halimde yok bir türlü uyuyamıyorum ikizlere hamileyim tuvalete gidip geliyorum kasıklarıma ağrı giriyor uzanınca da ağrıyor sonra geçiyor ama uyutmuyor bit türlü
Gozdecaner Mnos-332 36. Haftamdayim ikiz değil benimki ama bende yatakta dönüp duruyorum sıkıntıdan tost yapıp yedim resmen işin kötü yanı evde herkes uyanınca uykum geliyor ve 2.5 yaşındaki oğlum izin vermiyor hep yorgun dolaşıyorum doktor bebek kanala girmiş dinleneceksin iki hafta sık dişini dedi yürürken bile iki büklüm yürüyorum sanki bacaklarımın arasında hazır bekliyor
Fundahakanb Mnos-332 2. Gebeliğim . İlkini hiç uyumadan doğurdum . Şimdide de uyumuyorum . Hamile kalınca uykularım gidiyor hayrolsun :)
caniminikizleri Mnos-332 ikiz gebelik tek gebelikten daha zor ben sizi çok iyi anlıyorum ben sürekli ağlardım yerimden kalkamaz uyuyamazdim bile sırtıma sürekli eşim masaj yapar ovardi o kasık batması ağrısı çok oluyordu ben zaten 33+2 de doğum yaptım sancılarım vardı daha fazla duramadim takatim falan da kalmamıştı istersenz sizde bir doktora gidin ona göre müdahale ederler belkide sancinz çıkacak bilemezsinz
Miraykader Mnos-332 sorma cnm 30 haftadan beri hiç uyku yok bende şimdi 35+5 oldum halada uyku yok karın krampları var bazen sancı var
Elifttk Mnos-332 27 haftalık cıft yumurta ıkızlerı geceden berı uyuyamadım ne tarafa yatsam o tarafa toplanıyorlar resmen yan taraflarım yanıyo Tuvalate gıdıyorum biraz yürüyorum ewın ıcınde tam uyuyacam yine tuvalet 😀 gündüzde uyuyamıyorum bır kızım daha var
Mnos-332 Hastaneye geldim şimdi Nst de sancım çıktı acil müdahale edecek hasta gelinde muayene olamadım doktorun gelmesini bekliyorum
Taze Mnos-332 Rabbim yardımcınz olsun inşallah sizi o kadar ii anlıyorum ki bnde 3 Ay once plansiz sezeryan oldum ikizlerimi dunayaya getirdim 2 ay boyunca geceleri hiç uyumadim kasintidan kaşık agrisindan mide yanmasından