Duha_4545 merve_bulut ediyorum kuzum sizinde duâlarınıza talibim Allahım hepimizin evlatlarını korusun sağlıcakla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
deniizz_ Duha_4545 bugün 7 hafta 5 günlük oldu balım progestan ağızdan alınınca çok yan etki yapıyormuş sanırım doktorum bana fitil olarak önerdi öyle kullanıyorum kanamam olmazsa yarın taburcu olacağım inşallaaahhh
Duha_4545 deniizz_ inşallah olmaz kuzum benm hala devam ediyor normal mi değil mi blmyrm progestan sa kullanyrm dün iğne de yaptırdım
H_Nur Duha_4545 canım benim çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten hepsi geçecek inşallah bol bol dua et teslimetin Allaha olsun inan her şey çözülür ❤️
Duha_4545 H_Nur inşallah kuzum inşallah çok dua ediyorum hepimiz içinde rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
ayyucebozt Duha_4545 bende de tam senin haftanda olmuştu hatta erkek çocuğunda olur derler 😄 şuan 13 haftalığız çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı. Ama benden açık pembe ve hafif kahvemsi gelmişti 2-3 gün boyunca
Duha_4545 ayyucebozt ya doğru canım herkes erkek bebekde oluyor derler inan çok korkuyorum bnmde 2. Gün hala devam ediyor ip gibi brsyde geldi kahverengi korkuyrm ama
_Minik_ Duha_4545 normal korkma ama yat. Kanama kesenin etrafında hematom oluşmuş, düşük tehlikesini gösteriyor. Yatarsan ilaclarını ihmal etmezsen düzelicek
_Minik_ Duha_4545 kahverengi kanamanın durduğunu gösteriyor. Kanama zamanı prolutonu çok kullandım sonra haftada 1 tane
Duha_4545 _Minik_ inşallah kuzum sürekli yatıyorum ilaçlarımı kullanıyorum yeter ki düzelsin sağlıcakla kavuşalım evlatlarımıza 🤲🏻❤️
Meneksem Duha_4545 canım benimde olmuştu o haftalarda ama tam kırmızı değildi kahverengiydi doktor bir şey yapmamıştı bol bol dinlerdim tuvalet ihtiyacı hariç kalkmadım bol su ve meyve yemiştim doktor öyle söylemişti Allah yardımcın olsun
Meneksem birkimseee yok ultrasonla baktı bebek iyiydi çevresinde falan da kanama yok bi ilaç veremem kırmızıya dönerse yine gelirsin kahverengiden korkma yeni başlayan gebeliklerde olabiliyor demişti 3-4 gün de sürmüştü hamdolsun sonra yavaş yavaş geçti
birkimseee Meneksem hadi inşallah ya Rabbim evlatlarımızı bağışlasın birkaç gündür açık kahveydi dün hafif bi kan geldi bugun bayağı koyu kahveye döndü, inşallah bi sıkıntı olmaz
Meneksem birkimseee amin canım koyu kahverengiye döndüyse durmuştur inş dinlenin hiçbir şey yapmayın uzanın