Patito__ Adensu_ Aleyküm selam benm bat uc gun içinde duzensiz adetm 3 gune kadr gec oluyorum bugun gecikmemin ilk gunu geceden beri olck gibiyim bakalim nasip kasiklarm agriyor goguslermde agriyor. Sizde belirti varmi
Sinemm68 Adensu_ bat 29 test yapmadım bekliyorum hiç bir belirti yok bir tek gaz var aghaah sizde durumlar ne
Adensu_ Patito__ Sinemm68 Kr6543 Kizlar sabah goguslerim agriyordu ve kasik agrim vardi, adet olcam galiba dedim ve 1 saat sonra adet oldum Ilk defa erken geldi adetim, normalde beklenen adet tarihime 4 gun var. Bat 30
Patito__ Adensu_ bazen adet sasabilir. Hayirlisi olsun insaallah onumuzdeki ay nasip olsun saglikla Benimde bugece karin yumrtlik agrim basladi yarina adet olurum herlde adet belirtilerm var :/
Adensu_ Sinemm68 Canim leke gibi, pembe kahverengi hafif kasik agrimda var. Yerlesme kanamasindan mi suphelendin ki
Sinemm68 Adensu_ ya canım o zaman inşallah diğer ay 🙏🙏 benimde yarıj adet günüm gram belirti yok bir tek göğüs ağrısı
Sinemm68 Kiymetnur yani ayın 17 sinde yumurtlama gördüysen henüz daha 10 gün olmuş eğer tutmuşsa yani bence çıkmaz bu testte bir iki güne adet gelmezee kan verin haliyle geç döllenme okuyor inşallah vardır