Ruken1234 Kızlar merhaba size tek başıma doğum hikayemi anlatıcam. 21 kasım sabahı kahvaltımı yaptım bulaşıkları yıkarken altımda bir ıslaklık hissettim, nedense peçete ile silme isteği geldi silince aman Allah'ım bide ne göreyim nişanım gelmişti 😂 hemen eşime bugün olmasa yarın doğururm dedim eşim heyecandan ne yapacağını bilemedi.Doğum hikayelerini çok okuduğum için rahattım hemen annemlere gittim zaman geçsin diye annem endişelendi , hastaneye gidelim dedi hayır dedim eve geldim annemde peşimden gelmiş eşim, annem ve komşumuz saat 21:00 da zorla hastaneye götürdü beni , doktor çatala çıkardı açıklık 3 cm di tam zamanında geldin dedi. Odaya aldılar yavaş yavaş sancı gelmeye başladı korkutmak gibi olmasın canım çıktı ama dayanılmıyacak gibi de değildi doğrusu saat 00:15te açıklık 6 cm e çıktı odada tektim bu arada yavaş yavaş bağırmaya başladım acıyla banyoya girdim sıcak suyla duş aldım bu arada mutlaka duşa girin rahatlatıyor. Sonra ebe tekrar geldi açıklık 8 cm olmuştu 2 saate doğurursun dedi ben bir hastayı doğurtjp geliyorum dedi o gittiğinde sancım aşırı çoğaldı bana bir ıkınma isteği geliyor sormayın, sanki affedersiniz kabız olmuşum da yapamıyormuşum gibi tüm gücümle ıkınmaya başladım sonra bir baktım ki sancı falan kalmadı çarşafı bir kaldırdım ki bide ne göreyim oğlum yatakta 😮 çok tedirgin oldum bağırdım hemşire diye odama 10 a yakın hemşire geldi şok oldular ne çabuk doğurdun diye senden bu kadarını beklemiyorduk dediler ( ilk doğum) . Sonra iş geldi dikişlere tek başıma doğurduğum için kesi atılmadı normal olarak yırtık oldu. Öyle bir yerden yırtılmışki iğne vurdular bile uyuşmadı orası acı hissettim diri diri diktiler ama korkmayın 1 haftada iyileşiyor ben çok hareket ettim faydası oldu. Güzel yazmışmıyım bilmiyorum ama benim doğum hikayem böyle macera dolu geçti hiç unutmayacağım bir doğum oldu. Sonunda biricik oğlumu kucağıma aldım. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, Herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah💓💓💞❣️❤️💗💞
AcemiAnneee Ruken1234 rabbım sana bağışlasın yavrunu cok sevındım okurken güldüm de gözün aydın kurtarmışsın bu darlıktan
Ruken1234 AcemiAnneee Allah razı olsun canım gözüm çok korkuyordu ama korkulacak gibi değilmiş evladını kucağına alınca her şey biliyormuş 🙏🏻
Zeynepali Ayy Allahim hayirli ugurlu edsin gozunuz aydin saglikli sihatli buyutebilmeyi nasip edsin, hayirli evlat olsun ,salih kullarindan eylesin ... Ayyy resmen tek basina dogurmusun kizzz masllh sana
Mayasey Ruken1234 Ayy hiç bu kadar normal bir doğum görmedim ben 🤣 kız keşke evinde doğursaydın hastaneye masraf etmezdin 🤣 Şaka Bi yana geçmiş olsun.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana
Ruken1234 Mayasey çok teşekkürler 😄🙏🏻 özel değildi zaten hastane bana sadece yardım ve yataklık yaptı diyelim 😂