Nesli46 kızım 2,5 yaşında çok hiperaktif hareketli gün içinde çok kızıyorum ona ama eski resimlere bakıyorum bebekliğini özledim çok çabuk büyüdü diye ağlıyorum 23 haftalık hamileyim bu geçermi acaba psikolojim bozuldu😣
DdurununAnnesi34 Nesli46 En saçma ağlamam regl iken Kahvaltı ediyorduk sucuk ekmeğe neden gelmedi diye masaya kafamı koyup ağlamıştım hüngür hüngür sonra devam etmiştim yemeğe 😂😂😂😂😂😂😂😂
DdurununAnnesi34 Nesli46 Bir de yeni doğum yaptigimda biz bu çocuğa nasıl bakacağız çok küçük çok ufak diye ona bakıp bakıp ağlıyordum ama çok şükür onun dışında lohusa dönemi güzel geçmişti 😂 kızım şuan 3 yaşında 🥰🤲🏻
MorKelebek54 Nesli46 simdiye kadar ki en sacma sey bana gore tabi oazar gunu fenerin maci varmis esim de demisti oazar gunu hep evdeyim beraberiz demisti aksam da kaynim aradi gidelim mi fekan diye bilet bak dedi esimde bana dedi boyle boyle diye bende beraber olamicaz maca gidicek diye agladim 😂 ya aslinda gitmesin demykrum gitsin taniki simdiye kadar kac kere gitti sesimi cikarmasim cunku bi tek aktivitesi fenerin macina gitmek o da bilet bukursa gidiyo zaten bi kac hadtadir hatta 1 aydir oazar gunleri de bi kac saat calisiuo oyle beraber olabiliyoruz esimde yine beraber kahvalti felan yaparız dedi de ben butun gun yanimda olsun istedigim icin ağladım suan aglancak bisi olmadigi icin cok sacma geliyo 😂😂
Senamercan1 Nesli46 ya bende sırtımı kütlettirmeye çok alışmıştım 3 aydır yapamıyorum arkadaşlarla söylemiştim hepsi sıra sıra birbirinin sırtını kütletip bana yapmayınca sinirlenip ağlamıştım ahahahaha😂😂 çok saçma ama o an saçma değildi 😂😂
Lamiyye_Yilmaz Kedilerim bana yaklasmadi diye esimi arayip aglamisdm bunlar beni sevmiyo diye 😀😀😀😀 esimde guluyo bana genel de herseyr aglarim ya cok fuygusal biriyim suands bi tk daha duygusalim
Nesli46 Lamiyye_Yilmaz 😄😄ya umarım hep böyle gitmez bu, kızıma hamileyken 1 kere ağlamıştım bunda sürekli ağlıyorum hayırlısı kafayı yicez yakında😄
Lamiyye_Yilmaz Nesli46 esimle bazen konusuyoz diyo hadi bidr buna aglabtam olsun gece oldumu zaten sen beni sevmiyosun diyenkonseerim basliyor 😀😀😀😀
Nesli46 Lamiyye_Yilmaz benim eşim anlamıyor hiç duygusallığı falan neden ağlıyorsun neden ağlıyorsun diyip iyice çıldırtıyor beni😄
Lamiyye_Yilmaz Nesli46 🤣🤣🤣 biz 9 ay bunh crkiceksek onlarda bizi cekecek siri trip atdigim icin mecbur cekiyo mecburrrr 🤣🤣 trip yemek daha beter
gokcetugumm Nesli46 benimki de buna mi ağladın niye ağlıyorsun aglacak şey mi diye başlıyor iyice sinirim geliyor artık sanane ben böyle rahatlıyorum diyorum. En son ki agladigimda da kızım anne niye ağlıyorsun dedi eşim de kızım annen rahatliyor merak etme bişi yok dedi yani okadar gamsız umursamaz 😂😂😂
Nesli46 DdurununAnnesi34 doğumdan sonra olmadı da şuan çok duygusalım kızımın büyüyüp gitmesine daha 2.5 yaşında ama bebekliğini özledim bidaha geri gelmeyecek zamanlar, çok sinir ediyor beni kızıyorum bazen sonra vicdan yapıyorum çok üzülüyorum ☹️
Lamiyye_Yilmaz Edaa1334 🤣🤣🤣 aynisi demin yasandi hastayim sizlerden uzak baya grip oldum burnumu silerken bana bakiyodu neden bakiyosun dedm hic dedi igrendin demi diyib aglamisdm oda ne igrenmesi dedi burnumunkendisi sildi bide onun icin aglamisdm 🤣🤣
Edaa1334 Nesli46 gerçekten o kadar saçmaydı ben bile kendime dayanamadım o an birde balık burcuyum hamilelikte eklenince biraz böyle oldu😂
Edaa1334 Lamiyye_Yilmaz banada serum takılmıştı berbat haldeydim oda dalmış neden bakıyosun dalgamı geçiyosun demiştim 😂
Lamiyye_Yilmaz Edaa1334 burctanmi bilmiuom kova burcuyum normal hayatda bilenkucuk seye hemenngozu dolan biriyim simdi goz ne dolmasindirek selale