minikannesi_ İlk gebeliğim. Alışveriş yapacağım ama hangileri gerekli/kullanılır? Farkları neler? Süt toplanması gerekir mi bir kaba? Silikon kalkan ya da pompa almak gerekir mi? Aklımda birsürü soru var. Yardımcı olur musunuz tecrübelerinizle 🤗
Churcill minikannesi_ ben hiç birini kullanmadım açıkçası ama süt toplamak için mochi ya da kalkan isterdim. İlk başlarda bir memeyi emerken diğerinde sızıyor ve neden boşa gitsin yani o süt. Bi yerde biriktirip bebeğime veririm.
Mujmuj-1 Gümüş kapak aldım süt pompası aldım kalkan almadım ya gerek yok dediler gögüs ucum var çünkü gerek olursada hemen ogün temin ederiz dedik
minikannesi_ Mujmuj-1 göğüs ucundan ziyade akan süt toplansın diye kullanıyor diye öğrendim ama ikisi de fazla mı olur bilemedim gümüş kapakla beraber..
Mujmuj-1 minikannesi_ ya doğrudur ama benim çoğu arkadaşım gerek yok ona dediği için almadım ama gerek olursa kolay temin ederim diye almadım suan
Evremo Manuel göğüs pompası aldım. Gümüş kapak aldım. Birde süt saklama poşeti. Bende bilmiyorum ne işime yaracıklar.
Naz2904 Evremo 😄🙈 alarak bi konuya daha nokta koymuş oldunuz ben hala almadımm inşallah işinize yarar aldıklarınız💕