Minnos53 Kızlar 32. Haftaya giricem bir kaç gündür bileklerimde muhteşem Bi ağrı var parmaklarımı bile tam hareket ettiremiyorum rahatça yaşayan oldu mu bu durumu ??
Muhoensar Minnos53 benimde parmak uçlarımda var sağ elimde magnezyum eksikliği olabilir ben kullanıyorum ama arada oluyo geçmiş olsun canım
GamzeTopluKk Minnos53 32+4 bugün itibariyle bende de uyuşmalar başladı ,sol kolum özellikle , magnezyum alıyorum her gün ona rağmen uyuşmalar var iki üç gündür özellikle
Minnos53 Muhoensar parmak uçlarımda uyuşma oldu magnezyum aldım geçti ama bu yeni çıktı üstelik halada magnezyuma devam ediyorum 😒
Minnos53 GamzeTopluKk benimki bilekte ağrı parmaklarımda hissizlik uyuşma geldim doktora bakalım ne dicek 🤷🏻♀️
Minnos53 GamzeTopluKk sordum tansiyon olabilir yada kilo alımından sebep damardaki basınç artıyor olabilir dedi elleri hareket yaptırmak gerekliymiş
GamzeTopluKk Minnos53 anladım , çok geçmiş olsun..benim randevu ma daha var çok kilo da almadım aslında uyuşmalar bacağa da vuruyor bnde
Minnos53 GamzeTopluKk teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun muhtemelen yine magnezyum eksikliğidir