Candan Esmara. Bazen çok heyecanlaniyorum ikizim olacak diye bazende nasil yapacam diye düşünüyorum cok zor ☺
Zeliha66 GamzeCan valla canım bilmiyorum ki ilkinde 35 haftalık olana kadar hep gezdim tozdum birden basladı dogum. Bi daha hamile kalırsan serklaj yapılması sart dedi 1ay önce doktor. Sen mutlaka bi daha hamile kalınca bu konuyu söyle doktoruna ona göre takip etsin seni
Zeliha66 GamzeCan yaa benim minnoş dünden beri karnımda toplanıyo karnım sertlrsiyo ama bende bi agrı sızı olmuyo sende de oluyo mu? Netten baktım kemiklesiyo ondan faln yazıyo. Bi saglikocagindaki ebeye mi gidip sorsam
Elifaaksoyy kuyileyla bugün ebe hamileliğim nasıl geçiyor diye aradı 29+5 olduk minik kızımla çevremde gördüğüm hamilelerin resmen bebekleri anne karnında dans ediyor benim niye öyle olmuyor diye sordum 😀 Kişiden kişiye değiştiğini zaten artık hareket edecek alanı gittikçe azaldığını ama kızımı akşamları ve sabahları çok iyi hissediyorum resmen elini kolunu bazan biryerlere dayıyor🥰
kuyileyla Elifaaksoyy sabah ve gece ben de hissediyorum bir yerlere dayanıyor oraya toplanıyor hatta. Öyle şeyler olmasa hepten delirirdim 😊 ama bazen bir kamufle oluyor sanki karnımda hiç yokmuş gibi 🤭 başkalarına baktıkça delleniyorum onların minnaklar dört dönüyor benim ki arada hareket edecekte ben hissedeceğim 🤭🤭
Zeliha66 GamzeCan saglikocagina gittim kalp atıslarını faln dinledik biraz rahatladım. Ebe büyük ihtimal stresden olmustur dedi. Ohh normalse korkmayim bari
GamzeCan Zeliha66 korkma korkma ben benmde bugun kan tahlillerim vardı sağlık ocağına gittim kalp atıslarını duydum😂 ama hareket ediyo diye içim hep rahat cok sükür🙏🏻 Seninkinin hareketleri nasıl
Zeliha66 GamzeCan masallah hareketli baya tekmeliyo bazen ayagi cıkıp giriyo zannediyorum😁 sertlesme korkuttu sadece
Zeliha66 GamzeCan yok düzenli degil aksam uzandim takip ettim ara ara oluyo. Bide bunaldım iyice belki ondandır. Kaynanam gelecem diyo benim halimi biliyolarda kaynim gezmeye gelmis onlar gidince geleceklermis. Sinir oldum iyice sevmeye gelince torun bakmaya gelince torun olmuyo sanki.
GamzeCan Zeliha66 herkes işine geldiği gibi canım sen sadece bebeğini düşün hiç biseye kafanı takıp üzülme
Nurcin Esmara fazla bişey kalmadı gibi... çanta henüz hazır değil.... bebiş iyi. bayağı hareketli... ben de iyiyim ya :D şimdilik. 28+3 olduk biz.
Esmara Nurcin maşallah canım Allah esirgesin bebişlerimizi korusun inş 28+6 benim de bugün itibariyle sağ Salim kucağımıza alalım kazasız belasız aslında en önemlisi bu dünya malından ziyade ama biz anneler illaki pimpirikleniyoruz hayırlısı inş 🤲♥️
Zeliha66 GamzeCan ayy bide herkesin içinde sen cocuk dogunca bana güvenmezsin vermezsin diyo iyice tepem atıyo. Kötü güne gelince kimse yok iyi gün olunca basimdan gitmezler.
GamzeCan Zeliha66 doğru bildin de sende😂 aynen öyle canım simdi yatıyosun mesela gelip sana iki yemek yapıp evini temizliyor mu?
Zeliha66 GamzeCan yok henüz gelmedi daha tasındık 3günde yerlestirip gitti. Annemgil burda baska zaman olsa hergün arar ne zamn gidiyolqr der. Simdide az daha kalsinlar deyip duruyo