Deryarr Kızlar heösirem aradı her ay benden kan ıstıyolar neymıs sisteme girmek zorundalarmıs bende zaten kansızlık var kan takviyesi kullanıyorum olan kanımıda saglık ocagında alıyolar artık bıktım ya siz ne kadar sureyle gıdıyorsunuz
Nesli46 Deryarr ne alaka ya saçmalık 23 hafta olucaz yarın bu zamana kadar 2 kez çağırdı biri rapor yazmak bilgi almak için biri de tetenoz aşısı için bide kalp atışı dinlemeye çalıştık Bi dahakine de şubatta gidicem oda tetenoz 2.doz için sizi neden her ay çağırıyor saçmalığa bak
amayinedeiyiilerledim Deryarr 1 ay önce gittim sonraki kontrol Mart’ta. Toplamda 3 kere falan gideceğim sanırım. Tam bilmiyorum ama bu kadar sık çağrmıyorlar. Sizin kontrol altında tutulmanız gereken bir durumunuz mu var.?
sakinanneee3 Deryarr kan alındıkça kendini yeniler muhtemelen kansızlık degerleriniz için alıyorlar beni ⅔ ayda bi tansiyon kilom için çağırıyor
OYKUmom Deryarr benimkide heray çağırıyor kan almak için gitmişken kalp atışlarınıda dinletiyorlar . Benim demir sınırda olduğu için sürekli düşüşe geçiş varmı diye kontrol ediyor ben memnunum sürekli takipte olmasından
Gencoglugizem Şubat 15-20 gibi doğumum olacak nasipse 4 kere gittim 2 ayda bir ki zaten doğum doktoru da 2 ayda bir kan verdin mi diye soruyor
Gencoglugizem eğer özele gidiyorsan onların sistemine düşmüyormuş devlete gidiyorsan ona bişey diyemem