Kardelenylmz Kızlar 15+2 deyim ara sıra sancı gibi birşey oluyor bebeğin hareketlerini mi hissetmeye başlıycam yoksa başka birşey mi
Canan-_16 Kardelenylmz bilemedim cnm belki rahim genişliyor diyedir belki sıkıntılı bilendir bnm dr 12 haftada oldu umursamadım ama malesef sabah öyle bir kanamayla uyandım sorma eğer çoksa bence bi gözük tedbir amaçlı inşallah bişi yoktur
Lumlum Kardelenylmz merhaba ben de 12+6 dayım böyle aniden sancı gelip gidiyor gibi oluyor, doktorunuza sordunuz mu? Durumunuz nasıl şu an
Ebrar042 Kardelenylmz dün 16 olduk aynı ağrılar bana da giriyor rahim büyüdüğü için olurmuş sancı gibi değil ama sızı gibi 15+6 da doktora gittim korktuğum için çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bu haftalarda olabiliyormuş sağlıkla gelsin minişlerimiz 🥰
Kardelenylmz Lumlum benim haftama göre normalmiş bebeğin hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlıyormuşum
Lumlum Kardelenylmz ben de telaşlanıp acile gittim vallahi birden bıçaklanıyor gibi oluyordum🤣 doktor çok normal şu an rahim genişliyor olabilir böyle şeyler ama bol bıl su iç dedi en az 2.5 lt olsun dedi :)
Kardelenylmz Ebrar042 aynen birden Bi ağrı giriyor sancı mı ağrı mı anlaşılmıyor karnımı seviyorum geçiyor farklı yöne döndüğün zaman tekrar aynı şey🙈😂