Busraalyaa Normalde özele gidiyorum ama çok pahalı özellerde Detaylı ultrason, devlette yaptırmak istiyorum önce kadın doğum doktorunamı randevu almam lazım kızlar erkenden gideyim diye düşündüm yoksa direk hastaneye gidip randevumu almam lazm perinatolojiden
KbK Busraalyaa kadın doğum bölümüne bi doktora gidiyorsun o seni detaylı için yönlendiriyor ondan sonra perintoloji bölümüne gidip sıra alıyorsun randevuyu belli saatler arasında veriyorlar ama o saat dışında gitseniz de sekreter bakmıyor bende öyle olmuştu, ben gideli bi 10 gün olucak o zaman İlker beyden vermişti Gökçe hanım doluydu o yüzden o doktorun da dolu olma ihtimali yüksek ama siz gidin yine bi şansınızı deneyin
Gecemavi Busraalyaa kaçıncı haftadasin normalde. Hastanede detaylı için şubata kadar dolu dendi 24 haftaya kadar yaptırman lazım çünkü hani devlette 1.2 ay ondecen randevu almak gerekiyormuş maalesef bende özele kaldım
Kullanici61 Bende ozele gidiyorum 17 haftaligim benim doktorum gec kaldib galiba dedi baska bi hastasina randevu vermemisler doldu diyerekden iki ay oncesinden aliniyormus randevular ilk kadin doguma gideceksin sanirim orasi seni perinatolojiye gonderecek ve randevu alacaksin
Busraalyaa KbK zaten şuan 13 haftalığım ancak sıra bulabilirim diye düşünüyorum saat kaç aralığında sekreter bakıyor peki
KbK Busraalyaa aynen siz gidin anca olur zaten size göre bi zamana verirler İlker beyin odasının orda 09:00-10:00, 13:00-14:00 ve 16:00-16:45 atasında randevu verildiği yazıyordu
fatos41 Busraalyaa 13 haftalıksanız hemen şehir hastanesinden kadın doğum uzmanından randevu alıp muayene olun o sizi detaylı için yönlendiriyor bende 15 haftalıktım randevu aldıgım da dolmadan almanız gerekiyor şimdi MHRS den randevu alsanız ancak yetişir randevu da kolay bulunmuyor bazen
KbK Busraalyaa karın doğum doktorlarında şuan mhrs de boşluklar var isterseniz alın birinden detaylıya yönlendirsinler sizi