busecet deryaPolat0904 deryaPolat0904 bende ona başlamayı düşünüyorum memnun musunuz doğuma ona mı gideceksiniz
Benimdunyam deryaPolat0904 şu an muayne ve doğum ücreti nedir biliyo musunuz ben ilk bebegimi aynı dr da yapıştım şimdi tekrar gitmeyi düşünüyorum da
deryaPolat0904 Benimdunyam bizim oyakla 510 TL muane oyaksiz 600 doğum da en son 16 bin civarı demislerdii
goktugalpmom deryaPolat0904 merhaba normal dogummı meddem de 16bin tl bende Ayşe Gönül hanıma gelmek istiyorum
busecet deryaPolat0904 deryaPolat0904 benim daha 6 haftalık baştan birine takip ettirmek istiyorum ıspartaya yeni taşındık o yüzden doktor araştırıyorum
Xmom busecet Tanseli hanıma gitmiştim çok memnunum. Ama fiyat itibariyle biraz zorladı bu sefer Meddemde Ayşe Gönül hanıma gidiyorum. Özel Ispartada Ümmühan hanım var ama hastane Meddem kadar iyi değil diye tercih etmedim
Denizdemiralay busecet şehir hastanesini tercih ederseniz benim doktorum baran özhan baykal çok ilgili. Güler yüzlü bi doktor özelden geçmiş devlete gidebeilirsinz
Pearll Merhaba bende Meddemde Dr Ali Kır ile gebelik takibimi devam ettiriyorum ama çok emin değilim. Siz bir duyum aldınız mı kendisi ile ilgili bende yabancıyım bu şehire çok tanımıyorum kimseyi.