mucizebebek_ 8 sene çocuk sahibi olmayı bekledim.. oğluşum %80 anne olamaz raporuyla sağlığıyla çok şükür erken doğum da olsa sağlıkla geldi.. 3 gün önce 7 aylıkk olmuştuk ki 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim bugün 🙈 tekrardan merhaba kızlarrr💕
asel_asl mucizebebek_ hayırlı olsun canım 😍 merak ettiğim bişey var affına sığınarak soruyorum 7 ay boyunca hiç korundun mu? Benim de 8 sene sonunda oldu şuan 33 haftalık hamileyim hayırlısıyla inşallah 🙏🏻 Doğumdan sonra korunmalı mıyım bilmiyorum sen korundun mu
mucizebebek_ asel_asl estağfurullah canım biz korunmadık çünkü hani sorunlu oldu gebelik hemen tutmaz olmaz mantığındaydık🙈 sağlıkla kucağına al sende inşallahhh
Kubra-00 Hayırlı olsun☺️ sadece 7 aylık bebeğinizden sonra yorulmadınız mı.. benim oğlum şuan 4 aylık bittim hepten.. dahada çocuk düşünmem diyorum 😀
mucizebebek_ Kubra-00 ooo ben çok büyük konuştum 🙈 bide benim çocuğum uyku problemli bi çocuk uyku sevmiyor doğduğundan beri 4 saat kesintisiz yattığını hatırlamam bu zamana kadar bittiğim bende anlayacağın düşünmezdim imkansız Dı yapamam falan da çook dedim kalp atışını duyana kadar 🥲🥰
Hilalaktscbk mucizebebek_ Oo maaşallah kuzenim de böyle yıllarca tedavi görmüştü sonra 2 oğlu arka arkaya geldi şimdi birlikte büyüyorlar. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin ben de daha oğlumun günlerini sayarken kardeşini düşünmeye başladım 🫠🩷
mucizebebek_ Hilalaktscbk cümlemizin çocukları inşallah evet bende eskiden hayal kurarken çok ara vermem ya 2 tane yaparım büyütüp kurtulurum derdim 😀 rabbim gönlüne göre versin sağlıkla al canım 🥰🤍
Gulsen4224 mucizebebek_ yaa dahaa mini minicik rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah sağlıcakla büyüsünler abisiyle 🤲🌹🥰