Denizzli20 birmeleginannesi_ 15. Haftaya kadar çok sık baş ağrım oldu. Maden suyu bana çok iyi gelirdi ama bi yerde de kahve ve limon görmüştüm internetten bi araştırın isterseniz tarifini bilmiyorum çünkü. Allahım kolaylık versin
birmeleginannesi_ Denizzli20 peki doktoruna sordun mu canım normal mi diyordu.. çünkü sürekli olunca insan tedirgin oluyo
Denizzli20 birmeleginannesi_ yok ben aslında sıcaklardan oluyor diye düşünüyordum aklıma gebelikten ötürü olduğu gelmedi susuz kaldım herhalde dedim hep çünkü sıcak zamanlardı 15ten sonra kesilince farkettim 😅
Iremakn Benim o dönemlerde çok fazla baş ağrım olmuştu 34 Bitti hala dönem dönem oluyor parol içtim dayanamadığım anlarda çünkü uykudan uyandığımda bile baş ağrısı ile uyanıyordum
birmeleginannesi_ Iremakn evet şuan ben öyleyim yorgun ve ağrılı uyanıyorum resmen parol alicam artık oda çok etki etmiyo ama hiç yoktan artık devam ederse alicam çünkü huzursuz oluyorum
Xsare birmeleginannesi_ Ben de var uzun süredir 2 aylık hamileyim nörolojiye randevu aldım artık korkudan hamilelikte olur diyolar ama
birmeleginannesi_ Xsare banada doktorum uzun sürerse nörolojiye görün dedi onda da ultrason tomografi falan korkuyorum çünkü çekmeden nasıl bilicek baş ağrısını gebelikte sıkıntı da diyolar gidersen bana haber eder misin nasıl süreçte ilerlenir merak ediyorum canım 🤲
Xsare birmeleginannesi_ tabi ederim inşallah napıcak bilmiyorum pazartesi randevu panik atak streste var 10 aylık bebeğim bar suan biraz plansız bir gebelik oldu çokta stres yaptım için onada bağlıyorum ama
Xsare birmeleginannesi_ canım ben nörolojiye gittim bugün muayene etti bazı haraketler yaptırdı gözü kapalı sonra yürüttü Muayenede belirgin bir şey yok diyo ağrı gecmezse ve görme bozukluğu vücudun bi tarafında tutmama olursa gelirsin tekrar dedi mr hamilelikte çekiliyormus ama ilk 3 ayda değil gecmezse 1 ay sonra gidicem bakalım inşallah geçer birde stres yapmacan dedi çocuğa birileri baksın sen kendin vakit geçir dedi
birmeleginannesi_ Xsare çoğu kişi yaşıyor bu durumu normalde kabul görünüyor ama insan ister istemez tedirgin oluyor tabi
Ebbraarr birmeleginannesi_ geçen hafta benim de öyle oldu tüm gece uykusuz kaldım ertesi gün zehir oldu çalışıyordum bide izne de ayrılamamıştım hiç dinlenememiştim. Ensene soğuk buz kompres koyabilirsin birde ılık duş iyi geliyor eğer evde varsa nane yağı ile masaj da yapabilirsin geçmiş olsun ❤️🩹
birmeleginannesi_ Ebbraarr lavanta yağı iyi gelir diyorlardı gebelikten öncede migren cektigim için onu kullanirdim acaba kullansam bı faydasini görür müyüm
MadameNoire birmeleginannesi_ ilk üç ay oldu bende şükür sonra geçti hiç ilaç kullanmadım bunun için sabrettim.
birmeleginannesi_ MadameNoire bende parol falan kullanmak istemiyorum mide bulantısı içinde prilam verdi doktor onuda kullanmadan atlatmaya çalışıyorum inşallah geçer bu baş ağrısı ya
OYKUmom birmeleginannesi_ o haftalarda 3 gün kesintisiz ağrıdı kafamı duvara vurasım geliyordu doktor parola ve sert acı türk kahvesi önerdi hiç fayda etmedi acile gittim ağlayarak parolun serumunu taktılar 10 dakika sonra herşey geçti gülmeye başlamıştım kendime gelmiştim resmen
birmeleginannesi_ OYKUmom parolun hapı hiç etki etmiyor zaten ama bende bu şekilde devam edersem gidicek gibiyim
Fundahakanb birmeleginannesi_ 4-5 gün baş ağrısından sonra 4. Ayımın başı aslında dişimin ağrıdığını nihayet keşfettim ve gidip çektirdim ! Cok şükür geçti dişten olabilir tansiyonunu ara ara ölç ondan da olabilir
birmeleginannesi_ Fundahakanb dişim ağrımiyor başımın ağrısı sadece ceneme vuruyof anlamadım ensem genelde boyun kismim daha çok
petekceee birmeleginannesi_ bende çok ciddi baş ağrısı çektim 17-18. Haftamda düzeldi ilaç içmek istemediğim için duş alıp uyuyordum Uyumazsam zaten o gün zehir oluyordu gözüme vuruyordu ağrısı
birmeleginannesi_ petekceee bende dün öyleydim bütün gün uyudum bu sefer gece uykum gelmiyor uyku duzensizliginden baş ağrısı başlıyor bu seferde
Lutulut birmeleginannesi_ Vitamin takviyelerini asla bırakmayın. Bebeğinizin sizden alacağı vitamine ihtiyacı var. Onlar ilaç değil. İlk aylar söylediğiniz baş ağrısını ben de yaşadım. Çok normal. İçinize sinmiyorsa doktorunuza danışın ağrı kesici veya yine takviyelerle sizi yönlendirecektir
birmeleginannesi_ Lutulut ferruma başladım bırakmıyorum da decavite baslayamadim çünkü prospektusunde kan sulandırıcı ilaç kullananlar dikkat etsin yaziyo bende ocsapar iğne kullanıyorum doktorda coraspirin verdi ikisi bir kullanolir mi bilmiyotum doktora sorucam öyle başlayım diyorum
MadameNoire birmeleginannesi_ sıcağa yakın ılık duş iyi geliyor .. ayrıca uykun gelince cok önemli bi işin yoksa uyu dinlen o da ağrının geçmesine sebep oluyor iyi geliyor canım.. ben her fırsatta uyuyorum vallah