Nnoktaa Melehat normalde eti çok seven biriyken gebeliğimin başında çok tiksindim. Üstelik gebelikte hiç mide bulantısı vs yaşamamıştım. Ama sonraki haftalarda geçti.
Suzan-5656 Melehat ben bekarken bi rahatsızlık geçirdim ogünden bu yana ne et ne yumurta azıma sürmem iskender vs hariç balıkla yerini doldururum eksik vitaminlerin
semra2598 Melehat normal ben şuan 18+3 um bir ara her şeyden iğreniyordum düzgün bir şey yemiyordum ama geçti seninde geçecek daha çok erken tam bulantı ve iştahsızlık zamanlarındasn🤗🤗
Melehat Melehat YeniGelinMeselesi bende ette bayılırim ne tavuk nede kırmızı et görmek dahi istemiyorum yemeği geçtim ne olcak bu halimiz
YeniGelinMeselesi 17.haftadayım normalde beyti iskender vs bayılırım ama gebelikte 1 defa yedim ondada kusmaktan beter oldum balık hamile kaldığımdan beri hiç yiyemiyorum kokusu bile öğürtüyor tavukta arada bir haftada bir falan zor vallahi bilemiyorum nolcaz böyle 😅
ferhpnar Melehat ilk gebeliğimde böyle olmamıştı hiç sadece sabah bulantım oluyordu birde sizin gibi et tavuktan tiksinmiştim ama bu çok farklı bugün gün migdem bulanıyor herşeyden tiksindim
Loli_01 Melehat hemen hemen aynı gibiyiz bende 11+4 tavuk asla yiyemiyroum kokuyor her türlüsü kocam kokuyor geliyor ama adam günde 3 kere duş alıyor dışarda içilen sigara kokusu havasız ev kokusu hepsinden tiksindim hala devam ediyor 😵💫😵💫
Acelyapova Melehat 13. Haftadayim hala et yiyemiyorum cok normal yiyememen cogu hamilelikte rastlanan bir durummus