Öncelikle doğumun başından beri hep acaba demiştim ama şimdi keşke diyorum öncelikle gece 1 de yatağa uzandım eşimde içerde gelirken su getirirmisin aşkım diye seslendim duymadı az yüksek sesle sesleneyim derken pıt diye suyum bi geldi resmen bardaktan boşalır gibi sızmaya başladı ben panik eşim benden panik yataktan kalktım ama tutamıyorum sonra kayınvalidem aşağıda ona haber verdik hemen çantaları kaptığımız gibi gittik hastaneye hemen alttan muayene ultrasona baktılar açıklık var ne güzel sancım var lakin bebek ters idi🥲 olsun hayırlısı olsun dedim gece saat 1:30 bu arada bekliyorum doktoru 2 ye bana doğum verdi rabbi yesir çektim sonra beni hazırladılar bebeğin çantasını aldım geçtim ameliyat haneye şansıma doktorum da yurt dışına çıktı nöbetçi bi doktor yaptı iyiydi ama istediğim gibi değildi hiç birşey neyse anestezi uzmanı geldi yarı uykulu korkuyorum hen tutmazsa diye o iğne hiç acıtmaz diyenler ne yaşıyor bilmem bildiğimiz sol bacağıma elektrik çarpar gibi çat yaptı tekrar birşey soktu beni uzandırdılar korkuyorum diyorum sürekli hissediyorum sıcak soğuyu diyorum sonra doktorum hissettinmi dedi hayır dedim başladık ameliyata yukardaki ışığa bakmayın ordan kendinizi görebilirsiniz🤓neyse sonra bir çekiştirmeler bi çekiştirmeler bildiğiniz böbreklerimi çekiyorlar sanki sonra bebeğimi çıkardılar o duygu çok başka inanılmaz başka öptüm kokladım götürdüler beni dikmeue başladılar asla vakit geçmiyordu soruyorum ne zaman bitçek diye özledim oğlumu neyse beni çıkardılar herkes bizi bekliyordu pamuk yanaklım da geldi sonrası titreme girdi vs işte ağrı kesici istedim sürekli hala alıyorum aşırı zor o ilk kalkış ölüm hemşirelerle kalkamadım eşimle kalktım çok iyi geldi şuanda ara ara yürüyorum bebeğim yanımda uyuyo yarın taburcuyuz Allah herkese hayırlısını nasip etsin Ama sezeryan doğum diye bir zorluk varmış zorunda kalmadıkça önermiyorum teşekkürler 🥰😌