Aylingamze Arkadaşlar fikrinizi almak isetedim bu iki siteden alışveriş yapan varmı sıkıntı yaşadınızmı ürünleriniz nasıl geldi . İkisindende beğendim ama tereddütlüyüm sıkıntı yaşamak istemiyorum
Kdkdkdmd Aylingamze canm bn 3 4 gun once sıparısıme ulastım online camasırdan cok memnunum kalitesınden esımde cok begndı cok kalıtelı geldı bize
svmeybgl Aylingamze lohusa sepetinden aldım gayet memnunun Hatta aldığım ürün değiştirmek istedim bedenden ötürü en kısa sürede ücretsiz değiştiler
Ferahnefes Jarpierre de kampanya var ayroca ufak defolu ürünleri de jarpierre outlette satıyorlar ben aldım kuması harika üstelik hediye üründe gönderiyrlar
Aylingamze Ferahnefes hiç görmemiştim iyi söylediniz bayıldım çok güzel şeydir var siz hangi ürünü aldınız ben kadife setleri çok sevdim
aysenurr Zmraemr lohusa sepetinden aldım ben gayet güzel ve kullanışlı geldi☺️ diğer sitelere nazaran fiyatlar biraz yüksek ama değer bence canım alabilirsin😛
NihanTufanArslan Aylingamze bn lohusaseepetinden 5 gün önce sipariş ettim istedğimi gbi geldi çok güzel tabsiye ederim.
Lenax pelinimben https://www.birolicgiyim.com/urun/pierre-cardin-9477-uzun-kol-hamile-lohusa-spor-gecelik-somon-m Resimdekinin uzun kollusu geldi canım bu geceliğin kalıbı büyük ona göre seçmeni tavsiye ederim ben M beden aldım. Instagram sayfalarından boy ve kilomu söylemiştim ona göre bedende yardımcı oldular