Sirvanaydiner Kızlar hepinize iyi geceler. Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlıklarınız için,verdiğiniz bilgiler ve moraller için🥰 Şimdi geliyorum benim doğum hikayeme ve vermek istediğim bilgilere. İlk öğrendiğimden 10.haftalara kadar hiç bişeyim yoktu,taa ki o bulantılar başlayana kadar ama çok sürmedi 2 sonunda bitti gitti. Derken gerçekten hamileliğin balayını yaşadım🙈 Ve bu süre zarfında canım arkadaşım Dilek ile tanıştık. Aramızda 2 gün vardı. Birbirimize sürekli bilgiler veriyoduk danışıyoduk derken o doğurdu. Ama benim oğlum biraz inatçıydı🤦🏼♀️ ne sancım vardı ne başka biişey. Geldik 38.haftaya sancıyla hastaneye yatışım yapıldı boşu boşuna. Nöbetçi doktor sabaha doğuurursun dedi ama meğer yalancı sancıymış😂 İişin ilginç tarafı ben illede normal diye tutturmuştum. 1 cm açıklığım vardı ve ben doğurucağım günden bi gün öncesine kadar fıldır fıldır geziyodum😂 Neyse uzatmıyorum. Son kontrolümde doktorum suyumun baya azaldığını açılmamın daha tam 1 cm bile olmadığını,bebeğin kanalda olmadığını ve acilen karar vermemiz gerektiğini söyledi. Bu arada doktorum hep normalden yana olduğu için ona güvenim tamdı. Sezeryana karar verildi ve 21.12 tarihi için hemen gün verdi. Hazırlıklarım tamamdı zaten gittik sabahtan hastaneye. Spinal istiyodum,oğlumun doğuşunu görmek istediğim için. Evet herşey başlamıştı.hemşire geldi sondayı takmak için. Sondayı taktıklarında uyanıktım ve öyle abartıldığı kadar acımadı. 9 küsürdü ameliyata alındım ve anestezi uzmanı iğnemi yaptı. Kızlar gerçekten hiç acımadı. Bacaklarımdan uyuşmaya başlayınca komple belden aşağımın taş kesildiğini farkettim. Evet artık başlayabilirz dedi doktorum. Gerçekten iyiki o doktoru seçmişim,çünkü harika bi motivasyonu var. Ben panik yaparım sanmıştım ama beni baya bi sakinleştirdi doktorum. Ameliyatım zor oldu çünkü oğlum bi türlü gelmek istemiyodu karnıma o kadar bastırmalarına rağmen. Derken 9.45te doğdu canımın parçası. Ben içerde eşim dışarda ağladık. 🙈 Doktor koydu önüme öptüm kokladım ve onu götürdüler yıkamaya. Doktor beni diktikten sonra çıkardılar benide odama. Gelelim zorluklara. Kızlar ilk emzirmede sütüm geldi şükür. Az azdı ama olsun. Annemler yardımcı oldu herşeyime ve sonrasında o muhteşem sancılar başladı. Canım acıyodu ama ne biliyim yanımda oğlumu görünce geçiyodu sanki. Beni sadece bi gün yatırdılar çünkü gazımı çıkartmıştım ve tuvaletede çıkmıştım. Ertesi sabah öğleden sonra çıkarttı doktorum🙈 Gelelim tavsiyelere; Asla emzirmekten vazgeçmeyin ve sütüm az yetmez düşüncesine kapılmayın. Yetiyomuş. Her ağrınız olduğunda mutlaka hemşireye söyleyin ağrı kesici yapsın. O acıyı çekmeye deymez. İlk yürümede canım çok yandı evet hatta çok ağladım ama ben pes etmedim sizde asla pes etmeyin. Unutmayın evladınızın size ihtiyacı var. Yanınızda mutlaka rahat 2-3 takım pijama götürün benim işime baya yaradı. Ayrıca ben depend almıştım gerçekten kurtarıcım oldu kızlar🙈 Ve eve geldikten sonra mutlaka ılık suyla duş alın göğüslerniz süt doluyo kızlar. Aklıma gelenler bunlar Rabbim hepinize güzel doğumlar nasp etssin. Ben iyiyim abarttıkları kadar kötü değil. Sadece hafif ağrılarım var ve başım ağrıyo. Ama oğluma değer😍 Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Dilekkkk Sirvanaydiner sana kurban olsun Dilek arkadaşın askm benim iyi ki tanımışım seni çok güzel anne oldun 😍 paşam da sendr iyi ol bana o yeter 🥰🥰🥰
Muhoensar Sirvanaydiner geçmiş olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin sadece sormak istediğim eve gelince dikişlerle nasıl duş aldın alınmadan banyo yapılmaz diye biliyorum ama
1850 Sirvanaydiner hayırlı olsun saglıklo sıhhatli büyüsün inşallah 😊depent tek paket yeterli oluyormu dogum ve sonrasında
Sirvanaydiner Muhoensar canım teşekkür ederimm öncelikle 🙏🏻 Su geçirmez bant takıyolar ya kuzum , onla duş alabiliyosun
Serife07 1850 hayır canım çok kanaman geliyor doğumdan sonra ben 40 gün onu kullandım harika birşey ya yok böyle yani hem rahat hemde kilot gibi giy dikiş yerinde acımıyor
Sirvanaydiner 1850 teşekkür ederim canım🙈 Valla benim daha 3.günüm kanamam azaldı gibi duruma göre yine sipariş ederim gerçekten çok iyi yani