rabiaaksoy0107 Kızlar 35+5 hamileyim. Normal doğum mu sezeryan mı olacak daha belli değil ama bebişin başı aşağı döndü. Ne olur ne olmaz diye belki sezeryan olurum diye yüzüğümü çıkarmaya çalıştım ama ne yaptıysam olmuyor. Ne yapabilirim???
umrumdadegil rabiaaksoy0107 çıkaramazsanız hiçbir şekilde kuyumcuya gidin çıkarırlar kesiyorlar sanırım
yeschef-13 Sabah değilde akşama doğru bol hareket ettiğin yürüyüş yaptığın ödemin az olduğu bir zamanda duşta köpüklü sabunla suyla çıkar
kelebekimm Buzlu su yap kabın içine. Parmağın kalsin 5 dk felan. Şişliği inince sabunla o zamn çıkar. Benim de yuzuklerim kaldı ne sabun ne krem ne de yağ işe yaramadı ama soğuk suyla çıkarttım. Soğuk su şişliği indirir mutlaka dene
cokbilmismom Ben 22. Haftadayım bir ay önce çıkardım yüzüğümü ne olur ne olmaz ödem olur unuturum kalır diye çok geç kalmışsınız çıkarmakta , zeytinyağı denediniz mi. Elinizde ödem olmadığı bir anda yapın
Cennet-polat rabiaaksoy0107 parmağı yüzüğün altından itibaren ip ile sarıyorlar ondan sonra yüzüğü çıkartıyorlar hiç denedinizmi