Ebruska_92 Ben bugun ilk defa aşerdim instagramda inşaat videosu gördüm canım çimento istedi çignemek istedim onu iç çektim resmen 😂
1yenianne11 Ebruska_92 çorap aşermiştim ama öyle böyle değil bide istediğimi bulamadım diye oturup ağlamıştım 2 3 dk 😂 çorap hastasıyım ama bu kadar olacağını beklememiştim ne istediğimi de bilmiyorum ama istiyordum eşim annem kaynanamlar dalga geçerken ben oturup ağlıyordum 😂😂😂
Mervikk Ebruska_92 deli gibi deterjan yemek istiyordum özellikle amonyaklı cif 🥰 güzel kokan bütün sabunları
BirazbundanBirazondan1 Ebruska_92 şampuan kokusu nu alınca canım şekerli sakızın kokusu vardı. Canım sakız çekiyordu her banyoda. Eşime aldırmış çiğneğince rahatlamıştım. Eşim ertesi gün bende bir çiğneyim dediğinde bende çiğneyeceğim diye neredeyse kavga edecektim😅. Doğum yaptıktan sonra o koku azaldı. Can çektirmiyor 🤣
1yenianne11 Ebruska_92 yok kız yemek istemedim ama öyle bir çorap istedi canım sanki almasam ölecekmişim gibi oldum çok berbat bişeydi hani yiyecek alıcam desem zaten herkes alacak bende oturup yicem ama bi çorap için ağlamak ne bilim deli derler adama 😂😂
Eldgrn Ebruska_92 çorba hali baharatlı olandan ay utanmasam içine katıp yicektim de ayrı ayrı bir çorba bir çiğ köfte şeklinde yedim
Ozlemgokce Ben aşerme özürlüsüyüm ya.Bir anda burnuma bi koku geliyo saniyelik o kadar çok canım çekiyo ki ama ben mal olduğum için ne kokusu olduğunu çıkaramıyorum çıkarabilsem alıp yicem ama yok 😂😂😂😂
SedaTemel Ebruska_92 çamaşırsulu sleepy temizlik bezi 😐 söylerken bile içim gidiyo bir yeri silerken resmen yemek istiyorum çok kokluyorum doyamıyorum çok saçma bir birşey ya 😀 bitiyor almak istemiyorum ama kokusu burnuma geliyo alıyorum 😀😀😀