Karbeyaz_ Kızlar 26 haftalık olduk sanki çok aşağıda gibi tekmesini bildiğin vajinamda hissediyorum bazen bu normal mı ☹️☹️☹️
Karbeyaz_ Mervekaram22 ay aklım çıktı çok korktum gece gece 😞😞bian böyle vajinamjn oralarda hissedince aklıma kötü şeyler geldi bebek doğuma yakın orda oluyor diye biliyordum ben ama bu haftalarda da aşağıda olması normal mi o zaman canım 🙏
Mervekaram22 Karbeyaz_ gayet normal bu arada bebek doğuma yakın orda oluyor ama ayakları göğüsünün altında oluyor 😂
Karbeyaz_ umrumdadegil hiç bilmiyorum ki maşallah bebeğim de biraz hareketli bugün ama nedense böyle hep vajınama vurur gibiydi göbek deliğimin alt kısmında hareket ediyor bugün banada baya aşağıda geldi korktum 😟
Karbeyaz_ Mervekaram22 bende ondan korktum doğuma yakın değiliz daha 26 haftalığız yukarda olması gerekiyor diye biliyordum böyle bian aşağıda hissedince hareketleri korktum ki hâlâ korkuyorum 😢
umrumdadegil Karbeyaz_ doktora gittiğinde sor muhtemelen makat geliş benimde öyleydi hep vajinaya vururdu🤭
Gksslm 30 hafta olduk biz bu haftaya kadar hep çok çok aşağılarda hissettim bebeğimin hareketlerini çok şükür ki bi sıkıntı olmadı bu hafta biraz daha sakin geçiyor oncelerine göre hareketleri daha az
_Tazeanne umrumdadegil döndü mü peki Bebiş 🥺benim 16.haftadan beri makat geliş doğuma kadar inşallah döner
Karbeyaz_ tatlibebegim_ yyaaa 2 hafta sonra kontrolümüz var baksın bakalım benimki de ters mi acaba 🫠
Mayaaa34 Gizem2508 canim ay basi dongulerine denk geldiginde ayni adet agrisi gibi agri oluyor tek fark adet olmuyosun ona denk gelmistir belki