Anonimmmmmm Esrashshshssh benim kanamam oldu o gün içinde hastaneye gittim yatışım oldu 1 buçuk gün hastanede kaldım kanamamda lekelenmemde durdu 9 haftalık ti iğneyle fitil vermişti şuan 13+1 hayla kullanıyorum ama kanamam sadece 1 gün sürmüştü
Gizem9688 Progestanı fitil olarak degil hap olarak aliyorum. Kullanmaya basladiktan 3 gun sonra leke kesildi. 1 hafta sonra ağır aktif kanama geldi. Sonrasi yine kahverengi leke olarak 10 güne yakin devam etti. Şükür 2 3 gündür leke yok. 8+4 üz
Gizem9688 Esrashshshssh tabi 2 kere falan gördük. Masallah keyfi yerinde bebişin. Annem babam korksun demiş azıcık. Sukur daha iyiye gidiyor her sey
Aytug0101 Esrashshshssh her hafta kontrole gidiyorum şükür iyi ama leke devam ediyor inşallah biter sizinde biter inşallah..
Aytug0101 Esrashshshssh doktor her leke kanama düşük tehlikesi diyor bol bol dinlen uzan diyor benim kanamam oldu baya oldu hastaneye bile yatirmadilar çünkü hastane yapacağımız herşeyi sen evde yapıyorsun dediler fitil iğne ben vuruldum hala fitile devam ediyorum şuan sadece leke olarak kahverengi çok şükür inşallah biter ..
Aytug0101 Esrashshshssh ben haftalık iğne yaptırdım hergun 3 defa fitil ama bazen leke yoğun oluyor bazen olmuyor ..