Nergiz7 Kızlar ilk hamileliğim, 4. aya giriyorum hiç kilo almadım, çok fazla değil ama biraz almam lazım sanki bebişin zayıf doğmasını istemem. İştahım normal boyutta. Sizce bundan sonra alır mıyım ?
Bircanm Nergiz7 sizin kilonuzla bebeğin kilosunu kıyaslamayın bi tanıdığım hamileliği boyunca 30 kilo aldı bebek 1400 doğdu, benim ilk hamileligimde toplam 5 kilo aldım kızım 2800 doğdu herkesin bunyesi aynı değildir şimdi tekrar hamileyim 31+5teyiz toplam 2 kilo aldım bebeğin kilosu 30da 1400dü eger kontrollerde doktor sıkıntı yok diyorsa kiloyu takmayin kafaya sağlıkla alın kucağınıza 💕
Safiye2 Nergiz7 4. Aydan sonra almaya başladım şuanda 37+4 oldum +7 kilo senin kilo almanin bebeğe bir faydası yok ki ilk zamanlarda kilo almamak çok daha iyi son zamanlarda hızlı bir şekilde kilo alıyor insan
karaguzelirem_ Son aylarda özellikle 30.haftadan sonra bebekte anne de hızlı bir kilo alım sürecine giriyor. Bende öyle oldu en azından bünyeden bünyeye farklılık illa ki gösterir. Ama şu ana kadar kilo almamanız sizin aleyhinize olmuş sevinmeniz lazım bende ilk 4-5 ay sadece 5 kilo aldım şuan güncel halini bilmiyorum ama toplamda 10-13 kilo almış olup doğuma gideceğim gibi duruyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösterin bebeğe kilo aldıracak şeyler tüketin Muz ceviz kefir yumurta peynir süt badem incir kayısı kaşar peyniri gibi😊
Nergiz7 karaguzelirem_ evet biraz insanlar hiç kilo almamışsın gibi tepkilerle gelince endişelendim o yüzden, ama çok almak da iyi değil tabi
Nergiz7 Bircanm o zaman kilo alımıyla bebişin kilosu etkilenmiyor.. çevremdeki insanlar kilo alman lazım yoksa bebeğin çok zayıf olur filan diyolar biraz korktum
rich_mom Valla ben çok kg almışım bugun gittim doktora 28+2 13 kg aldim hoş değil diyete başlıyorum hemen. Tansiyon yükselir şeker çıkabilir dedi. Normal herseyim ama en azından 10 hafta dişimi sıkmam lazim. Hatta kg verebilirsem cok iyi olur. Diyetisyen listelerim var 1 ay gitmedim salmisim onlarla yapim bari
Nergiz7 rich_mom sanki birazcık fazla almışsın ama dikkat edersin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Bircanm Nergiz7 asla etkisi yok kim ne derse desin umursamayın doktorunuza sorun o da aynı şeyi diyecektir sormasanız bile doktor bebek beslenmemiş kilo almamış vs. der rahat olsun içiniz 🌸
_Tazeanne Bebek düzenli kilo alıyorsa sizin almanız boş olur ne güzel işte ama mutlaka 20.haftadan sonra alırsınız bende başta öyleydim 26+5 oldum 10 kilo aldım 6 haftada 😭😭😭aynaya bakmak istemiyorum sırf Bebiş alsın diye yüklendim bu kadar
zengooo Hic kilo almadim yani toplassn 5 kilo tertemizim ne suratim sisti ne odemim oldu ne hareketim kisitlandi tavsiyem diyetisyrnle devam et ekmek yeme kilo berbat bisi