heffalump18 Temmuz ortası gibi gözüküyor doğum ilerleyen aylar için az çok neler alabilirim biliyorum ama yenidoğan için yani 0-1 0-3 ay olacak giyim ürünlerini nasıl almalıyım tecrübeli yaz anneleri tavsiye verebilir mi ? 🥰🥰
Busraakay_26 heffalump18 sadece zıbın 😂 Ev içinde hep zıbınla dolaştı dışarda ise elbise tişört şort tarzında ama ev içini soruyorsan sadece zıbın doğdu ilk 10 gün zıbın üstüne fermuarlı tulumlardan giydirdim ama isilik olunca sadece zıbınla dolaşmaya başladı
Gamzelit Bende şurada bekliyim ama görümcem hep zıbınla çorapla dolaştırdı kısa kollu ve 01 ay alma dedi yeni doğanda alma direk 3 ay al bence dedi bende şimdilik 5 6 tane kısa kol 3 ay zıbın aldim daha da öyle alırım
fthnf_ Gamzelit yorumu görünce cevap yazmak zorunda hissettim :) oğlum yaz bebeği 4 kilonun üzerinde doğdu. Nerdeyse ilk 2 ay newborn ve ½ beden bodyler giydi. 3 ay alırsanız yenidoğan dönemi içinde büyük kalacak. Tek body giyeceği için de vücudunu sarması en doğrusu. Deneyimimi paylaşmak istedim 🌸
Efulim- Bizimde temmuz ortası doğum ikinci bebeğim ama oğlum kış bebeğiydi ne alacağımı hiiç bilemiyorum 😀 Sadece zıbın giydirmek yeterli oluyor mu yani ilk günlerde bile bacaklarına falan bi şey giydirmeden
heffalump18 Efulim- ben hastanede bile uzun giydiririm diye düşünüyordum ama herkes zıbın yeterli oluyor demiş uyku içinde kundak almayı planlıyorum
Efulim- heffalump18 Bende ilk giyeceği takımı müslin uzun alayım diyorum sonra da zıbın giyer gerekirse müslin örterim uyuyacağı anlarda da kundak duruma göre artık
Gamzelit fthnf_ bizim bebekte 3700 civarıydı ama 3 ay çok aşırı bol durmadı neticede büyüyecek dedik takılmadık o sebeple 3 ay dedim ben ama birkaç tane de yenidoğan alınabilir isteğe göre