neseli96- Kızlar hastane çantası hazırlayacağım yavaştan da sizce bu hasta bezi mi külot mu daha iyi anne için bilemedim fark var mı arasında yada rahatlık açısından falan sezeryan olacağım çünkü
Minigiim-vebenn52 neseli96- sezeryan oldum kilot bezlerden aldım rahat depend hem de sıkı tutuyo dikişi ben hastanede ped verdi kilot bezin içine ped takmıştım pedi değiştirdim kilot bezi sürekli değişmek yerine
Yenibirannee neseli96- 2 sezaryan doğum yaptım. hastanedeyken fazladan hasta bezi veriyolar zaten 4-5 tane onlari kullandıktan sonra normal gece pedine geçtim ben
Busraakay_26 neseli96- depend ve külot bez aynı sadece marka adını duyurdu ben külot bez taktım depende göre uygun zaten 2 gün amca kullanıyorsun
Nnoktaa neseli96- kullan at külot en mantıklısı. Çok rahat. Ben çok önyargılıydım kullanınca aşırı rahat ettim. Sıkmıyor darlamıyor.
neseli96- Minigiim-vebenn52 Büyük ihtimalle bende depend külot bez alırım kafam karışmıştı külot mu normal bez mi diye Minigiim-vebenn52
karaguzelirem_ Depend aldım en iyisi o diyorlar ilk doğumum olucak bende buradaki annelere danışarak aldım özelde yapıcaksanız eğer doğumunuzu ilk bezinizi hastaneden veriyorlarmış diye duydum ama siz yinede depend alın
Minigiim-vebenn52 neseli96- aynen hastaneden de alırsın ped veriyolar o şekilde sürekli değişmek zorunda kalmazsın depend içine ped takarsın
neseli96- Yenibirannee hadi ya bez verdiklerini duymamıştım doktoruma gittiğimde liste soracağım ona göre temkinli giderim bende
Minigiim-vebenn52 neseli96- özel hastanede her şeyi veriyorlar istediğin sürece alt açma bezi normal bebek bezi ıslak mendil hasta bezi
asel_asl neseli96- valla bu soruyu hastanede hemşirelere sordum ben bişey koymana gerek yok biz burada veriyoruz istediğin kadar pet hasta bezi vs.. koyma dedi bana bende koymadım. Mersin üniversite hastanesi bu arada gittiğim yer