Aysegolcuk 20+3 haftalığım henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum sorun mu var diye çok korkuyorum 😔
GamzeCan Aysegolcuk yok canm Allahın izniyle bi sorun yoktur ilk gebeliklerde böyle olabiliyormuş bende 21 22 de tam hissettm😊 doktoruma sormustum 20. Haftada daha 4 haftaya kadar yolu var demişti😊
Adencanan Aysegolcuk telaşlanma canım geç hissedebilirsin ben 17 hastalıkken başladım her gebelik farklı oluyor işte.
Adencanan GamzeCan benimde 20+4 oldu bebeğim. Ama hep kasıklarımda hissediyorum hareketlerini pat pat vuruyor sizin bebeğiniz nerede hareket ediyor?
Aysegolcuk GamzeCan insallah sorun yoktur canım doktorum çok hareketli dedi ama ben hissetmiyorum kizlar biraz Nazli diyorlar geç hareket ederlermiş doğrumu bilmiyorum🤔
Findk9227 Kişiden kişiye değişiyor canım ben 16 haftalıkken hissetmeye başladım bi iki haftaya sende hissedersin artık iyice belli eder hareketleri korkutma kendini
GamzeCan Adencanan canm normal oda benmki suan göbek deliğimin çevresinde 28. Haftadayım suan ama benmde öyle oluyodu arada cok rahatsız ediyodu beni dönüyomuş bebis ondan😊
Aysegolcuk Adencanan içimde bazan garip garip şeyler oluyor bebek mi hareket ediyor tam bilmiyorum canım 🤔 ama inşallah yakinda hissederim
Sevgi-ada Ya bende 12. Haftamda damar seyirir gibi hissettim 4 gün kadar şuan 14. Haftadayım öyle damar seyirmiyo ilk hamileliğim merak ediyorum iyidir inşallah kontrolüm 2 hafta sonra .
bebekteyaparimkariyerde Aysegolcuk belagat doğrudur bilinmez ama birkaç örneklemeyle doğruluk payının yüksek olduğuna bende kanaat getirdim canısı.erkekler daha hızlı olgunlaşıyor anne karnındayken dolayısıyla daha erken hissediliyor ama kız bebekler daha geç hissediliyor.
GamzeCan Aysegolcuk kızını erkeğini blmiyorm ama 😊 mesela ultrasonda hareket ediyodu hoplayıp zıplıyodu bebis ama ben o an hic bisey hissetmiyodm o yüzden içim biraz rahat😊
Adencanan Aysegolcuk pıt pıt ediyorsa bebektir canım bide böyle sanki örümcek geziyor kasıklarımda oda sanırım hafif bebek hareketi 😊
Aysegolcuk Adencanan Bazen karıncalanma gibi oluyor ama tam emin değilm ilk gebeliğim olduğu için kizlar nazlıymış geç hissedermişim öyle diyorlar canım ama doğrumu bilmiyorum 😊