Mutluannebebek Kızlar 23 ocakta 15.61 le öğrendim hamile olduğumu 25 ocakta 25.25 değer çıktı yarın tekrar kan vericem pazartesi de öyle sonra doktoruma kese için gitmeyi planlıyorum beta değerlerim nasıl sizce
Eldgrn Mutluannebebek 2 günde 1 en az yüzde 60 artması gerekli değerlerin normal şartlarda 2 kat derler lakin sizin artışınız bu yüzde 60 diliminde kalıyor devamında kan takibine devam edin baktınız ki artmalar belirttiğim gibiyse belirli bir değer sonrası gidin doktora yine sizin bileceğiniz iş burada olumsuz konuşan doktora denk gelen çok kullanıcı var o sebeple bu gibi durumlarda sabırla beklemek en iyisi benim ilk degerlerimde bu şekildeydi o yüzden riske girip kötü birşey duymamak için kendim kan takibini yaptım öyle gittim. 5.67 8.79 16.2 şeklinde 4gun sonra 80 gibi gibi devamında toparlayıp 2 ye katladı ben kana geçer geçmez öğrenmişim o sebeple ilk değerler böyle çıkmış
Zuhalsebu Mutluannebebek bu değerlerle keseyi göremeyebilirler yüksek ihtimalle ben 2500de gördüm özelde 9000de gördüm devlette erken gidip strese sokmayın az bi takip edin naçizane tavsiyem
Mutluannebebek Eldgrn Ben de düşük değerlerle öğrendim doktorumun sekreterini aradım bilgilendirme amaçlı ,olumsuz bi yaklaşımı vardı ama yine de kan vermeye devam edin dedi öyle yapıcam umarım herşeyiyle sağlıklıdır şuan 4+1 haftalık sizin ne kadar oldu
Eldgrn Mutluannebebek ben doğurdum 😁 işte bu kötü yaklaşımı görmemek için bekledim o yaptıkları stres çok büyük zarar veriyor insana birde benim geç döllenmeydi artık bu konuları araştıra araştıra biliyordum bilgiliydim ona göre haraket ettim. Ben ilk değeri gördükten tam 20 gün sonra olması lazım tam hatırlamıyorum ama ya 20 yada daha fazla gün sonrası bebeğimi gördüm
Mutluannebebek Eldgrn Ne mutlu size darısı başıma olsun inşallah ☺️ Bu süreçte sabretmek biraz zor oluyor ama bazen akışına bırakmak gerekiyor sanırım ben de tahlillerimi vermeye devam edicem teşekkür ederim yorumlar için
Mutluannebebek Zuhalsebu genelde 5. Hafta içinde görüyorlar diye duymuştum o yüzden pazartesi gitmeyi düşündüm özel bi kliniğe gidiyorum göremezse dediğiniz gibi değerin yükselmesini beklerim teşekkür ederim heyecanlı bi süreç
Elisa_toprak Kızlar en son 24 Aralık adet oldum bu ay ki adetime 10 gün kala beta hcg 02 uıl çıktı doktorum bana yok gibi dedi kaç defa erken gebelikte testi yaptım bişey çıkmadı şuna 4 gün geçiyor göğüslerde hassasiyet var sizce bişeyler var mıdır