Busy sumeyye-11 normal bi uzanmayla hiçbir şey olmaz canım. Aşırı kendini zorlayacak bir hareket yapmadığın sürece günlük rutindeki hiçbir şey sıkıntı yapmaz
sumeyye-11 Busy aynen bende mutfak dolaplarında tabiki en üstlere uzanmıyorum ama zorlanmayacak şekilde orta raflara uzanıyorum canım
Ebru-29 sumeyye-11 Anadolu’da bebek emzikten düşer diyorlar emzik dedikleri plesanta sanırım. Doktorlar da uzanma dediğine göre var eski toprakların bildiği bir şey sanırım.
biranneo_ sumeyye-11 yani bunu hep bana da söylüyorlar doktor ve aile hemşirem de söylüyor ama düşünüyorum yabancı ülkelerde kadınlar hamileyken halter falan kaldırıyor onlara nasıl bir şey olmuyor diye tabi yine de dikkat ediyorum ne olur ne olmaz
MadamSLN Kdjhjhhj Senin gibiler yüzünden milletin başına gelmeyen kalmıyor. Bide gevşek gevşek spor yapıyorum diye yazıyorsun. Az ciddi ol, spor zaten belli sınırlar içerisinde yapılıyor. Kime ne konuşuyorsun, yanıltma milleti.
Kdjhjhhj MadamSLN kardeşim bak adapli konuş gevşek olan sensin tamammi orda zaten bir riskin yoksa bisey olmaz dedim ne abarttiniz ya siz bebek gibiyseniz ben napim
buketpoyraz sumeyye-11 bebeğin kordonunu bilmemde cok yukarıya uzanmak doğumu başlatır bebeği asagı çeker bunu bilirim ilk gebeliğimde 37.haftadamdaydım canları sildim aksamiina doğuma gittim 😂