Hzlsysl Ben şu anda hamileyim ama ne zaman kaldığından emin değilim en son 12 temmuzda adet oldum sonrasında 9 Ağustosda 5 gün çok az ve çok koyu renkte az bir şekilde oldum ne zaman hamile kalmış oluyorum emin olamıyorum nasıl öğrenebilirim
Eldgrn Hzlsysl en son adetiniz ne zamansa o zamandır emin degilseniz doktorunuz bebeğinizin ölçümleri ile size bir tarih oluşturup o tarih ile ilerletir.
Edaacar-ozkan Hzlsysl doktorunuz ultrasondan bakıp kaç aylık haftalık olduğunu söylüyor zaten Hamileliğin 24 haftasındasın 5 aylık hamilesin son regline göre
Meyranas Hzlsysl 9 Ağustos’ta ki yerleşme kanaması yaşamış olabilrsn Bnmde 7 gün dolu dolu adet kanaması gibi olmıştu yerleşme kanamam belkide seninde öyledir
Meriioo Hzlsysl nasıl mı öğrenebilirim 🙄😅 tıp, doktor, hastane…. Gidiyorsunuz bakıyorlar, adet tarihimi bilmiyorum diyorsunuz ne kadarlık gebelik olduğunu söylüyorlar
Edaacar-ozkan Hzlsysl 5 gün kirlenme mi olur canım bende üstüne görme oldum ama 1 gün damla damla şeklinde cok açık pempe renkte ayrıca max 3 gün oluyor üstüne görme diye biliyorum
Evhamlikurabiyeanne Eger temmuzda hamile kaldiysaniz 6 aylkk olmasi lazim e öyle olsa farkederdiniz adet kanamasi olmadan da yumurtlama olmaz cok ilginc emin misinkz temmuzda agustosta adet oldugunuza
Edaacar-ozkan Evhamlikurabiyeanne hayır doktor da der zaten kaç aylık olduğunu max 2 hafta ileti 2 hafta geri oynar
Evhamlikurabiyeanne Edaacar-ozkan aynen bence haimefendi aylari karistiriyor ekimden kasimdan bahsediyor