Sonigenc Merhabalar hanımlar 36+4günlük hamileyim bugünden beri çok sık idrara çıkıyorum bu 3.gebeliğim ama diğerlerinde böyle bişe yaşamamıştım kayseriden herkese selamlar
Makbuss Sonigenc idrara cikma bel agrisi vajinda sizi sumuksu akinti ne arasan var carsmba doktrm vr bklm nedck iyice zorlaniorm
Gzmocl Sonigenc bende 36-37arasiyim bebis 1 yafta geriden geliyorda. Herneyse benmde hemen tuvalet ihtiyacm geliyo ama biraz bekletiyorum 1-2haftadr var bebek idrar torbasina baski yaptigi icin hissediyoruz😂
Smiley87 Sonigenc son haftalarda çok normal canım Doğumla ilgisi yol merak etme . Bebiş idrar kesesine baskı yapıyor , tuvalete çok sıkışmış gidiyorsun azıcık birşey geliyor 🤦🏻♀️😬
Buseamaikizlerburcu Sonigenc kayseriden sanada selam bnde burda oturuym 1 yildir neyse bn oldu bitti idrara cikiym dogurck olsam bn dogururdum 39+1im
Biz Ben 36+2 günlüğüm ama 36. Haftadan beri gece uykudan idrar için 2 kere mutlaka uyanıyorum uykumda bölünüyor daha uyuyamıyorum 😀😀
Sonigenc Kasılma geliyor kasılmayla beraber tuvalet ilahiyatcı geliyor sanki dolmuş taşacak halbuki az önce gitmişim yani 😂😂
Tontikinannesi Sonigenc Bugün 36+1 olduk.zaten gece rutin olarak bir kere kalkıyorum tuvalet için.Çünkü yatmadan önce su içiyorum 😁Onun dışında daha başlamadı sık idrara çıkma durumu 😊
Sonigenc İşte oldu bitti çıksam neyse bugün oldu sadece ben diğer hamilileklerimde hiç böyle bişe yaşamadım