Life123 Kızlar 31+6 haftalığız 31 haftaya girenden beri bebek bi yerde toplanıyor orada sertleşiyor ve ben sanki nefes alamıyorum o anda . bunun ismi kasılma mı ? Yaşayanlar var mı ?
ruveyda123 Evet kasılma ben 25. Haftamdan beri yaşıyorum 31+1im şuan doktorum magnezyum başlatmıştı onu içtim içeli günde 3 4 e kadar düştü eğer düzensiz geliyorsa yalancı kasılmadır magnezyum kullanmıyorsanız mutlaka doktorunuza danışıp başlayın🌸
Life123 ruveyda123 multivitamin kullanıyorum onun içinde var mı bakmam lazım onun dışında ekstradan magnezyum kullanmıyorum. Salı günü kontrolüm var bi soracağım bakalım 🙄
ruveyda123 Life123 ekstra magnezyum kullanmanız gerekir bu durumda doktorunuz zaten yazacaktır şikayetinizi söylediğinizde
Mrvtrk Bende de var 25. Haftadan beri. Ve nefesim kesiliyo benimde. Bu ara cok sıklaştı . Ben bebeğin vücuduyla ittiğini düşünüyordum . Kasılma olduğunu bilmiyordum doktoruma sorcam bu cuma gittiğimde
esolinaaaaa Mrvtrk bence doktora gözükün hemen çünkü cidd bir şeymiş bunun sık olması benim çok şükür düzene girdi sanki