Yarengur-27 Zeyasln ben hiç yememiştim ama burda herkesin cevabından sonra içim rahatladı yerim az da olsa artık
Gizem2508 Yarengur-27 Bende o haftalarda gayet de yiyordum şükür bi sorunumuz yok salam sosis bende yemedim bir iki parça harici ama sucuğu yedim insan canı çekince dayanamıyor ☺️😂
YoncaD Yarengur-27 kiz ye nolacak iyi pisir bisey olmaz kendine niye iskence ediyosun. Ben iki hamileligimdede hersey yedim valla
Cennet-polat Yarengur-27 ye kuzum ya kaç defa yedim birşey olmaz bı kilo sucuk yicek halimiz yok güzelce pişir ye evhamlı olma hiç bisyde olmaz normaldede yiyorsun degilmi kasma kendini
Ezgi01993 Ye canım ne olcak sanki valla canın ne isterse onu ye ben ciğer bile yedim banada yenmez dediler ohhh öyle bi yedim ki aklımda kalacağına midemde kalsın dedim sende ye canın ne isterse
La_Liberte Yarengur-27 her şeyi ama her şeyi yiyen ben 🤦🏼♀️ hiç doğru yapmıyorum tabi ama dördüncü hamilelik olunca bir de evde bir bebek olunca ne görsem yiyorum resmen. Canınızın istediyse abartmamak şartıyla güvenilir marka bir sucuğu yiyebilirsiniz tabi afiyet olsun ☺️
Kbr_sn Yarengur-27 sucuk bnde yedim bsy olmadı ilk geveliginde dede yedim sonuçta pişiyor bildik bir marka oldükten sonra